صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۰۸۶۶
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۳
مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان غربی:

علیرضا مقدم گفت: طرح هادی در تمامی روستاهای سردشت تهیه شده و حدود ۳۳ درصد آن نیز از اجرای طرح هادی بهره‌مند شده‌اند.

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، علیرضا مقدم، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان‌غربی در سفر به سردشت اظهار کرد: این شهرستان میزبان ۸۲ روستای بالای ۲۰ خانوار است که در واقع حدود ۳.۸ درصد روستاهای استان را شکل می‌دهد.

وی افزود: اجرای طرح هادی یکی دیگر از طرح‌هایی است که در زیر مجموعه آن تمامی پیاده‌روها و معابر روستایی جدول‌گذاری، کاشی‌کاری و حتی آسفالت‌ریزی می‌شود که از این رو در تمامی این روستاها طرح آن تهیه شده و حدود ۳۳ درصد آن نیز از اجرای طرح هادی بهره‌مند شده‌اند.

مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان غربی ادامه داد: تمامی طرح‌های هادی دارای افق ۱۰ ساله هستند و هر موقع این مدت زمان تمام شود از نظر رشد جمعیتی نیازهای این روستاها به‌روزرسانی می‌شود که در این خصوص ۴۷ روستا در شهرستان سردشت بازنگری شده و ۱۳ روستا در صف بازنگری قرار دارند.

مقدم بیان کرد: با توجه به اهمیت صدور سند روستایی و شهری نیز تاکنون هفت‌هزار و ۲۴۲ سند روستایی و ۲هزار و ۴۱۰ سند شهری در این شهرستان صادر شده است.

انتهای پیام