وی با تصریح اینکه یکی از اهداف این طرح شناسایی زودهنگام مشکلات بینایی است، ادامه داد: تنها راه پیشگیری از «تنبلی چشم»، تشخیص به موقع عوامل ایجادکننده آن است و از آنجا که بسیاری از این عوامل برای خانوادهها ناشناخته است، چشم تمامی کودکان باید حداقل در سنین ۳ تا ۶ سالگی دست کم سالی یک بار، پیش از دبستان پایش شود.
مدیر گروه بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه تاکنون ۱۳۵ ویزیت چشمپزشکی و ۷۵ ویزیت بیناییسنجی توسط یک گروه جهادی انجام شده است، افزود: این خدمات ارزشمند در مناطق محروم و کمبرخوردار ادامه خواهد یافت تا به بهبود کیفیت زندگی در مناطق کم برخوردار کمک کنیم.
وی با ابراز خرسندی از نتایج این طرح، ابراز امیدواری کرد تا با اجرای اینگونه برنامهها، گامی مؤثر در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مناطق کمبرخوردار برداشته شود.
انتهای پیام