صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۱۲۰۷
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۵

در دیدار حجت‌الاسلام عباسی و سید عمار الحکیم بر اهمیت گسترش ارتباط ایران و عراق در زمینه‌های علمی تاکید شد.

به گزارش خبرنگار ایکنا، در چارچوب تحکیم روابط علمی و فرهنگی، حجت‌الاسلام والمسلمین علی عباسی، رئیس جامعه المصطفی العالمیه امروز جمعه نهم آذرماه با حجت‌الاسلام والمسلمین سید عمار الحکیم در بغداد دیدار کرد.

در این دیدار راه‌های تقویت همکاری‌های دو کشور همسایه ایران و عراق در زمینه‌های علمی و دانشگاهی با توجه به چالش‌های پیش روی امت اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

حجت‌الاسلام عباسی با تاکید بر اهمیت ارتباط مستمر بین مؤسسات آموزشی عراق و ایران، خاطرنشان کرد: این همکاری به تبادل دانش و تجربیات و ارتقای توان علمی طلاب کمک می‌کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: کار مشترک بین دو همسایه می‌تواند منجر به توسعه برنامه‌های آموزشی نوآورانه شود که نیاز‌های جامعه را برآورده می‌کند و همگام با تغییرات جهانی است.

در ادامه حجت‌الاسلام حکیم بر لزوم تقویت تلاش‌ها برای ارتقای پیوند‌های علمی تاکید کرد و افزود: ارتباط بین مراکز علمی به پیشرفت واقعیت دانشگاهی کمک می‌کند و فرصت‌های تحقیقات علمی را افزایش می‌دهد.

وی ادامه داد: همکاری بین دانشگاه‌ها می‌تواند به نتایج مثبتی منجر شود که به ساختن آینده‌ای بهتر برای نسل‌های بعدی کمک می‌کند.

گفتنی است در این دیدار بر تحکیم روابط علمی و فرهنگی ایران و عراق و تشکیل کار گروهی جهت دستیابی به اهداف مشترک در خدمت به امت اسلامی و کمک به پیشرفت آن تاکید شد.

انتهای پیام