صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۱۲۶۵
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۹

بسیاری از مؤسسات خیریه اسلامی در ایالات متحده آمریکا تلاش می‌کنند تا به منطقه جنگ زده غزه کمک ارسال کنند، اما با موانع و تبعیض‌های مختلفی روبرو هستند.

به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره، در حالی که مردم غزه با قحطی و بمباران مستمر منازل خود توسط رژیم اسرائیل مواجه هستند، بسیاری از مؤسسات خیریه و اسلامی در تلاش هستند تا به فلسطینیان کمک کنند.

با این حال، بسیاری از این سازمان‌ها در طول سال گذشته دریافته‌اند که بانک‌ها نمی‌خواهند با مؤسسات خیریه‌ای که توسط مسلمانان اداره می‌شوند همکاری کنند به‌ویژه اگر متمرکز بر غزه باشند.
 
امانی کیلاوی، یکی از بنیانگذاران LaunchGood، (یک پلتفرم تامین مالی برای مسلمانان) می‌گوید: LaunchGood در تلاش است به افرادی در غزه کمک کند اما حساب‌های آنها بدون هیچ دلیل روشنی در طول سال گذشته بسته شده‌اند. کیلاوی می‌گوید که فکر می‌کند این بانک‌ها از همکاری با سازمان‌های اسلامی می‌ترسند؛ مسئله این است که کمک های بشردوستانه سیاسی شده است.
 
وی افزود: فعالان طرفدار اسرائیل در رسانه‌ها درباره سازمان‌های مختلف اسلامی که به غزه کمک می‌فرستند، می‌نویسند و این موضوع بر همکاری بانک‌ها تاثیر‌گذار خواهد گذاشت. این مؤسسات خیریه گاهی به اشتباه متهم به کمک به گروه‌های مسلح می‌شوند و مسئولان بخش‌های مالی ممکن است به خود زحمت رسیدگی به این ادعاها را ندهند.
 
ایلهان عمر، از اعضای دموکرات مجلس نمایندگان ایالات متحده، یکی از قانونگذاران بود که در ماه فوریه از بانک‌های بزرگ در مورد علت تبعیض علیه مسلمانان آمریکایی درخواست توضیح کرد.
 
عمر به الجزیره گفت: قانون موسوم به «ریسک زدایی» توسط مؤسسات مالی تأثیر نامناسبی بر مشاغل مسلمانان و مهاجران داشته و دسترسی به خدمات ضروری بانکی را قطع کرده است. این رفتار تبعیض‌آمیز غیرقابل قبول است.
انتهای پیام