صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۱۵۴۸
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۸

کتاب «رتبه‌بندی کتابخانه‌ها در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰» نوشته دکتر حمیده بیرامی طارونی به چاپ رسید.

به گزارش ایکنا به نقل از پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) رتبه‌بندی کتابخانه‌ها (سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰) جایگاه کتابخانه‌ها را برپایه نظام رتبه‌بندی آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی آمریکا/ ARL نشان می‌دهد. بر این پایه، رتبه‌بندی کتابخانه‌ها (سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰) در ۱۲ دسته در زیرگروه‌های مجموعه، نیروی انسانی، زیرساخت، اعتبارات، و خدمات؛ جایگاه کتابخانه‌ها را برای ۳۰۷ کتابخانه زیرپوشش سامانه آمار کتابخانه‌ها (آک) بازنمایی می‌کند.

از این شمار، ۲۳۴ کتابخانه زیرپوشش وزارت علوم، تحقیقات، و فناوری و ۷۳ کتابخانه زیرپوشش سازمان‌های دیگر هستند.

به گزارش ایکنا، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) سال ۱۳۴۷ پایه‌گذاری شد و پیش از نام کنونی، با نام‌ «مرکز مدارک علمی ایران» در سال ۱۳۵۰، «مرکز اطلاعات و مدارک علمی ایران» در سال ۱۳۷۰ و «پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران» در سال ۱۳۸۴ خوانده می‌شد.

این پژوهشگاه دارای سه پژوهشکده به نام‌های فناوری اطلاعات، علوم اطلاعات و جامعه و اطلاعات است. مأموریت بنیادین ایرانداک بر پایه اساس‌نامه و برنامه راهبردی پژوهش، مدیریت اطلاعات علم و فناوری، آموزش، همکاری‌های پژوهشی و اطلاع‌رسانی و پشتیبانی از سیاست‌گذاری علم و فناوری است. این پژوهشگاه وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و زیر نظر هیات امنا اداره می‌شود.

پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، ۲۸ عضو هیات‌ علمی دارد و خدمات مختلفی از جمله همانندجویی رساله‌ها، پایان‌نامه‌ها و پیشنهاده‌ها، پرسش‌نامه‌ساز، پیشینه پژوهش و تحقیقات مفصل در زمینه سیاست‌گذاری علم و فناوری را ارائه می‌دهد.

انتهای پیام