صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۱۹۰۶
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۵
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گلستان:

نشست مدیران ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های گلستان با محوریت بررسی برنامه‌های فاطمیه و در خصوص مهرواره بانور۳ و تبیین و تأکید بر اهمیت تبیین آیات مقاومت امروز، ۱۲ آذر در سالن تبلیغات اسلامی گلستان برگزار شد.

به گزارش ایکنا از گلستان، نشست مدیران ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان های گلستان با محوریت بررسی برنامه‌های فاطمیه همراه با ارتباط مستقیم با حجت‌الاسلام میرمحمدیان مدیرعامل بنیاد هدایت کشور در خصوص مهرواره بانور۳ و تبیین و تأکید بر اهمیت تبیین آیات مقاومت امروز، ۱۲ آذر در تبلیغات اسلامی گلستان برگزار شد.

حجت‌الاسلام عباسعلی گرزین ضمن گرامیداشت سالروز شهادت شهید آیت الله مدرس و بزرگداشت روز مجلس با بیان اهمیت ارتباط مؤثر با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جهت بسترسازی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، افزود: سازمان تبلیغات اسلامی همچون همه نهادهای حاکمیتی، خود را موظف به حمایت از قوای سه‌گانه ویژه مجلس شورای اسلامی و دولت مستقر دانسته و تمام ظرفیت خود را جهت تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی ایران و خدمت به مردم شریف استان در کنار خادمان مردم و دولت قرار می‌دهد.

 وی گفت: بر این باوریم که همکاری و تعامل نزدیک می‌تواند نقشی مهم در پیشرفت استان ایفا نموده و در این راستا، جامعه تبلیغی، هیئت‌های مذهبی، مؤسسات قرآنی و تشکل‌های دینی استان گلستان آمادگی کامل خود را برای همکاری و همراهی همه‌جانبه با دولت چهاردهم در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و راهبردهای امامین انقلاب اسلامی جهت ادامه مسیر پیشرفت و آبادانی استان گلستان اعلام می‌دارند.

وی در ادامه توجه ویژه به پاتوق های گفتگو و تبیین آیات مقاومت را از مأموریت‌های ویژه این اداره کل برشمرد و گفت: طبق برنامه‌ریزی های انجام شده هر شبکه و تشکل دینی در راستای تبیین ارزش‌های اسلامی و برگزاری مراسمات مذهبی ویژه ایام فاطمیه اهتمام ویژه داشته و برنامه‌ریزی انجام شده است.

 در ادامه حجت‌الاسلام رضا دیلمی با اشاره به اهداف مهرواره بانور ۳، گفت: تشویق و ترغیب بانوان به حضور در رسانه و فضای مجازی به عنوان کنشگر و روای با بیان روایت صحیح و نشر خوبیها از اهداف این مهرواره با نور ۳ می‌باشد.

انتهای پیام