صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۲۸۵۹
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۹

رئیس کل دادگستری استان یزد از راه‌اندازی 26 شعبه دادگاه‌های صلح در استان خبر داد و گفت: تاکنون 22 هزار و 36 فقره پرونده به شعب محاکم صلح استان ارجاع شده است.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی دادگستری یزد، حجت‌الاسلام و المسلمین حسین طهماسبی، رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: از مجموع 26 شعبه راه‌اندازی شده دادگاه‌های صلح در استان، 16 شعبه مربوط به مرکز استان و 10 شعبه نیز در حوزه‌های قضایی دایر شده است.

وی افزود: در مدت تشکیل این دادگاه‌ها در حوزه‌های قضایی استان یزد بیش از 22هزار فقره پرونده وارد شده که از این تعداد 12هزار و 267 فقره پرونده رسیدگی و مختومه شده است.

رئیس کل دادگستری استان یزد به امکان توسعه صلح و سازش در دادگاه‌های صلح اشاره کرد و گفت: دادگاه‌های صلح می‌توانند پرونده را به شورای حل اختلاف ارجاع دهند و در صورتی که امکان صلح و سازش برقرار نباشد و یا در صورت مخالفت یکی از طرفین دعوا، دادگاه صلح به ماهیت دعوا رسیدگی می‌کند.

وی اضافه کرد: در کنار دادگاه‌های صلح به طور معمول یک شورای دائمی برای ایجاد صلح و سازش وجود دارد تا حتی‌الامکان پرونده‌ها با جلب رضایت اصحاب دعوا به سرانجام برسد. راه‌اندازی دادگاه‌های صلح منجر به سرعت بخشیدن به امور مراجعان و جلب رضایت اصحاب پرونده گردد.

انتهای پیام