صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۳۲۶۱
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۹

مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی گفت: مراسم افتتاحیه مرحله نهایی بخش آقایان چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در روز سه شنبه 20 آذرماه در مصلی تبریز برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدشهاب‌الدین حسینی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان‌شرقی در گفت‌وگو با ایکنا از استان اظهار کرد: مراسم افتتاحیه مرحله نهایی بخش آقایان چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم  سه‌شنبه 20 آذرماه ساعت ۱۰ صبح با حضور مسئولان استانی در مصلی تبریز برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: رقابت‌های بخش آقایان از بعد از ظهر 20 آذرماه و با برگزاری مراسم افتتاحیه و آغاز رقابت در بخش نغمات دینی آغاز می‌شود و تا ۲۹ آذرماه که زمان برگزاری مراسم اختتامیه است، ادامه دارد. در این بخش از سه‌شنبه ۲۰ آذرماه تا پنجشنبه ۲۲ همین‌ ماه مسابقات بخش نغمات دینی که شامل رشته‌های مدیحه‌سرایی و همخوانی قرآن، اذان و دعاخوانی است، برگزار می‌شود.

حسینی گفت: از جمعه ۲۳ آذرماه نیز مسابقات رشته‌های حفظ و قرائت آغاز می‌شود و تا ۲۹ آذرماه که زمان برپایی مراسم اختتامیه و معرفی برترین‌های کشور در سال ۱۴۰۳ است، ادامه دارد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان‌شرقی در پایان اظهار کرد: این رویداد بزرگ فرهنگی از ۱۹ تا ۲۹ آذرماه به‌طور زنده از شبکه سراسری قرآن، شبکه سهند، شبکه جهانی جام جم و شبکه سحر از مصلای اعظم پخش می‌شود.

انتهای پیام
مطالب مرتبط