صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۳۳۴۱
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۰
رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس:

محمد سرگزی یکی از دغدغه‌های مهم نمایندگان مردم سیستان را مسئله حقابه هیرمند دانست و گفت: سدسازی بر رودخانه‌های هیرمند و فراه نگرانی‌های جدی درباره تأثیرات منفی سدسازی‌های گذشته بر جریان آب و معیشت مردم منطقه است.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، به نقل از دفتر روابط عمومی و رسیدگی به مشکلات مردمی نماینده مردم سیستان در خانه ملت، محمد سرگزی، نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون حقوقی مجلس، روز گذشته، 19 آذرماه، اظهار کرد: با توجه به مشکلات ناشی از کمبود آب در سیستان‌وبلوچستان، برگزاری جلسه نظارتی در مورد حقابه و سدسازی بر رودخانه‌های هیرمند و فراه، فرصتی برای پیگیری حقوق آبی ایران و بررسی اقدامات افغانستان در زمینه سدسازی‌های گذشته است.
 
وی افزود: دلیل اصلی تشکیل جلسه نظارتی در مورد حقابه و سدسازی بر روی رودخانه‌های هیرمند و فراه نگرانی‌های جدی درباره تأثیرات منفی سدسازی‌های گذشته بر جریان آب و معیشت مردم منطقه است.
 
نماینده مردم شهرستان‌های زابل، زهک، هیرمند،، نیمروز و هامون در مجلس شورای اسلامی به چالش‌های گذشته ناشی از سدسازی‌های افغانستان اشاره کرد و گفت: این پروژه‌ها نه تنها بر حقابه ایران تأثیر منفی گذاشته، بلکه باعث بروز مشکلات زیست‌محیطی و اقتصادی برای ساکنان منطقه شده است.
 
سرگزی اظهار کرد: باید راهکارهای مؤثری برای حل این مسائل پیدا شود و از دستگاه‌های مربوطه خواستار آن هستیم که با جدیت بیشتری به این موضوعات رسیدگی کنند، یکی از دغدغه‌های مهم نمایندگان مردم سیستان مسئله حقابه است که در این راستا همکاری‌های بین‌المللی و دیپلماتیک برای تأمین حقابه ایران همکاری و ضرورت دارد.
 
وی با بیان اینکه با تلاش مشترک می‌توان بحران‌های موجود را مدیریت کرد، از همه دستگاه‌های نظارتی و امنیتی مربوطه به ویژه وزارت امور خارجه، وزارت نیرو و سازمان حفاظت محیط زیست دعوت کرد تا در این مسیر پیگیری‌های لازم را انجام داده و همکاری کنند و به یک راه حل پایدار دست یابند.
انتهای پیام