صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۳۷۷۶
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۹
عضو گروه مدیحه‌سرایی یاسین تبیین کرد

سید عبدالوحید موسوی، فضای مسابقات را به واسطه همجواری با جمعی از اساتید خبره قرآنی و نغماتی، بسیار مغتنم توصیف کرد و گفت: قطعاً در چنین اجتماعی، صرف نظر از سعی و تلاشی که در داخل گروه برای یک اجرای مطلوب صورت می‌گیرد و تعامل و ارتباطی که می‌تواند با اساتید و همچنین سایر گروه‌های رقیب نیز به وجود آید، موجب می‌شود تا به این واسطه تجارب مفید آن‌ها را برای قوام و قدرت هر چه بیشتر گروه به کار ببریم.

سید عبدالوحید موسوی، سرپرست گروه تواشیح و همخوانی یاسین از استان مازندران، در مرحله نهایی چهل‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم، در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه هرچه داریم از قرآن کریم است، گفت: اگر بر حسب جمله‌های شعارگونه نباشد، من هرچه دارم از قرآن دارم و این عزت، احترام و ارج نهادن همگی زیر سایه قرآن و اهل بیت(ع) است.

وی از عدم برگزاری مسابقات ویژه تواشیح، کلاس‌های آموزشی و دوره‌های ابتدایی توسط مسئولان ذی‌ربط ابراز گلایه‌مندی کرد و افزود: متاسفانه هر سال فقط سازمان اوقاف مسابقه‌‌ای برای اجرای گروه‌های تواشیح برگزار می‌کند.

موسوی فضای مسابقات را به واسطه همجواری با جمعی از اساتید خبره قرآنی و نغماتی، بسیار مغتنم توصیف کرد و گفت: قطعاً در چنین اجتماعی، صرف نظر از سعی و تلاشی که در داخل گروه برای یک اجرای مطلوب صورت می‌گیرد و تعامل و ارتباطی که می‌تواند با اساتید و همچنین سایر گروه‌های رقیب نیز به وجود آید، موجب می‌شود تا به این واسطه تجارب مفید آن‌ها را برای قوام و قدرت هر چه بیشتر گروه به کار ببریم.

سرپرست گروه تواشیح و همخوانی یاسین سطح میزبانی و کیفی مسابقات را نسبت به سال‌های گذشته بسیار بالا توصیف کرد و افزود: امسال گروه‌های همخوان و تواشیح ‌با برنامه‌های هماهنگ‌تر و بهتر در مسابقات شرکت کرده‌اند.

وی تصریح کرد: یک تفاوت میان روند برگزاری مسابقات با سال گذشته که در استان خراسان شمالی و شهر بجنورد بود، فاصله میان محل اسکان با محل برگزاری مسابقات است که، این فاصله طولانی در تبریز موجب می‌شود ما شاهد و ناظر تمام مسابقات نباشیم.

موسوی ادامه داد: در دهه ۶۰ در استان مازندران برای شرکت در مسابقات کشوری یک مسابقات استانی نیز برگزار می‌کردیم ولی امروزه باتوجه به رغبت پایین شرکت کنندگان دیگر مسابقاتی در این سطح وجود ندارد.

یادآور می‌شود، مرحله نهایی چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف و امور خیریه در بخش آقایان طی ۱۹ تا ۲۹ آذرماه در دو بخش نغماتی و آوایی در مصلای تبریز برگزار می‌شود. پیش از این در همین محل شاهد رقابت‌های بخش بانوان طی ۱۲ تا ۱۹ آذرماه بودیم که نفرات برتر آن طی مراسمی تجلیل شدند.

انتهای پیام