صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۳۸۵۷
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۱

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی گفت: مساجد ظرفیت عظیمی برای احیای حکمرانی اسلامی دارند ضمن اینکه باید با دید کلانی به این مسئله بنگریم.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی قم، حجت‌الاسلام رضا عزت‌زمانی، معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی عصر امروز ۲۲ آذرماه در سومین مجمع مدارس مسجد محور کشور که در اردوگاه نجمه خاتون قم برگزار شد، اظهار کرد: انقلاب اسلامی فرصت‌هایی را فراهم کرد تا برخی عرصه‌ها به ظهور و بروز برسد.

وی با بیان اینکه واژه «اسلام می‌تواند» در سخنان امامین انقلاب اسلامی متجلی است، ابراز کرد: عبور از نگاه‌های حداقلی نسبت به مساجد و مدرسه‌هایی که حول این محور هستند، با نگاه حکمرانی اسلامی امکان‌پذیر است.

وی با تصریح بر اینکه نگاه تحولی نسبت به حوزه تعلیم و تربیت ضروری است، گفت: تربیت می‌تواند از درون ساختار آموزش و پرورش شکل بگیرد ضمن اینکه نظام تعلیم و تربیت نیاز به بازسازی دارد.

عزت‌زمانی تصریح کرد: نگاه تحول و تغییر در حوزه تعلیم و تربیت می‌تواند یک پایه‌گذاری در عرصه تمدنی اسلامی و تربیت انسان‌های تراز را داشته باشد.

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: مساجد ظرفیت عظیمی برای احیای حکمرانی اسلامی دارند ضمن اینکه باید با دید کلانی به این مساله بنگریم.

وی ابراز کرد: امروز تمدن غربی سعی دارد تا عقاید خود را بر جوامع اسلامی تحمیل کند که در این نقطه مساجد نقش مؤثری را می‌توانند ایفا کنند.

انتهای پیام