صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۴۰۹۷
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴

رئیس اداره امور قرآنی اوقاف البرز گفت: در مرحله نهایی چهل‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم، نادیا عابدینی از این استان موفق به کسب رتبه دوم رشته حفظ کل قرآن در رده سنی زیر ۱۸ سال شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد اشرفی، رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز اظهار کرد: نادیا عابدینی، حافظ قرآن از استان البرز، در رقابت‌های مرحله نهایی چهل‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم موفق به کسب رتبه دوم در رشته حفظ کل قرآن در رده سنی زیر ۱۸ سال شد. 

وی افزود: کسب این موفقیت ارزنده را به جامعه قرآنی استان البرز، خانواده این حافظ قرآن و تمام کسانی که در راه توسعه فرهنگ قرآن در استان و کشور تلاش می‌کنند، تبریک می‌گویم. این دستاورد نشان‌دهنده تعهد و پشتکار بالای خانم عابدینی در تلاوت و حفظ قرآن است.

اشرفی گفت: مسابقات سراسری قرآن کریم، نه‌ تنها فرصتی برای نشان دادن توانمندی‌های قرآنی افراد در سطح کشور است، بلکه بستر مناسبی برای ترویج و تقویت آموزه‌های قرآن در میان نسل جوان به‌شمار می‌رود. این مسابقات، باعث بروز استعدادهای جدید و ایجاد انگیزه در سایر علاقه‌مندان به قرآن می‌شود.

این مسئول در پایان بیان کرد: کسب این رتبه در چهل‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم برای استان البرز، نشانه‌ای از بالندگی و رشد فعالیت‌های قرآنی در این استان است که طی سال‌های اخیر، با حمایت‌های مختلف نهادهای دینی و فرهنگی، به دستاوردهای چشمگیری در این زمینه دست یافته است.

انتهای پیام