صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۴۸۰۷
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۸

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف استان قزوین از رضایت اولیای دم و رهایی یک محکوم به قصاص در قزوین خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین، حجت‌السلام والمسلمین محمد حیدری، رئیس مرکز توسعه حل اختلاف استان قزوین، با اشاره به جایگاه گذشت در آموزه‌های اسلامی و لزوم ترویج آن در جامعه، گفت: مصالحه یکی از مهم‌ترین اهداف در شورای حل اختلاف است.

 رئیس مرکز توسعه حل اختلاف استان قزوین ادامه داد: اعضا شعبه مصالحه قتل همواره در تلاش هستند تا با استفاده از ظرفیت‌های موجود در زمینه صلح و سازش پرونده‌های قتل اقدامات مؤثری داشته باشند.

وی بیان کرد: با همت و تلاش اعضا شعبه مصالحه قتل و برگزاری چندین جلسه، یک محکوم به قصاص پس از سه سال، با گذشت اولیای دم از قصاص رهایی یافت.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف استان قزوین در پایان یادآور شد: این پرونده دوازدهمین مصالحه قتل در استان قزوین به شمار می‌آید.

انتهای پیام