صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۵۲۸۳
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۴

مدیرکل تبلیغات اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه مساجد شهر کرمانشاه آماده برگزاری مراسم اعتکاف هستند، گفت: این مراسم معنوی از ۲۵ تا ۲۷ دی‌ماه جاری برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام محمد چقامیرزایی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه در گفت‌و‌گو با ایکنا از کرمانشاه اظهار کرد: این اداره‌کل همانند سال‌های گذشته آماده برگزاری مراسم معنوی اعتکاف است و این مراسم معنوی از ۲۵ تا ۲۷ دی‌ماه جاری برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه اعتکاف یکی از بهترین جایگاه‌ها برای همدلی و همزبانی است، افزود: اعتکاف یک ظرفیت معنوی بسیار ویژه و خاص برای ارتباط با خداوند متعال است.

چقامیرزایی با بیان اینکه مراسم اعتکاف با حضور گسترده مردم به‌ویژه جوانان جلوه خاص‌تری دارد و مطمئناً تأثیرات بیشتری بر جامعه خواهد داشت، بیان کرد: اعتکاف برجسته‌ترین مقام بندگی در پیشگاه خداوند است و از عباداتی است که فرد می‌تواند برای مدتی در مسجد با خود خلوت و با خدای خویش راز و نیاز کند.

انتهای پیام