صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۵۳۷۴
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۷

عتبه امام حسین (ع) از ارائه کمک‌های بشردوستانه به سوری‌های آواره شده در لبنان خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری بین‌المللی کربلا، عتبه امام حسین (ع) اعلام کرد: به حدود 400 خانواده سوری که به دلیل شرایط امنیتی جاری در کشورشان به لبنان آواره شده‌اند، کمک‌های بشردوستانه اضطراری ارائه کرده است.

دکتر حسین قبیسی، رئیس هیئت امداد پزشکی عتبه حسینی گفت: حضور عتبه حسینی در لبنان برای امدادرسانی به آوارگان سوری بر اساس دستور شیخ عبدالمهدی الکربلایی، نماینده آیت‌الله سیستانی مرجع عالی شیعه در عراق، انجام شده و در این راستا در منطقه «ریاق» در شهرک «سید عباس الموسوی»، علاوه بر ارائه کمک‌های اضطراری و برخی تجهیزات پزشکی به لبنانی‌هایی که به خانه‌های ویران‌شده خود بازگشته‌اند نیز کمک‌رسانی شده است. 

وی افزود: گروه اعزامی عتبه حسینی تا ساعات پایانی شب به ارائه کمک‌های امدادی و درمانی به حدود (400) خانواده آواره ادامه دادند و ما تلاش می‌کنیم به عنوان خادمان امام حسین (ع) به این کار خود ادامه دهیم.

 

انتهای پیام