صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۵۴۲۲
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۸
نماینده ولی فقیه در مازندران:

آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی با بیان اینکه برنامه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی موجب تقویت اسلام شود، گفت: ما نباید پسوند اسلامی را فراموش کنیم. انقلاب ما به برکت اسلام بوده و مردم به دستور یک خادم اسلامی به دفاع مقدس و دفاع از حرم پرداختند.

به گزارش ایکنا به نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران، یکم دی‌ماه در دیدار معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ضمن تبریک سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و امام خمینی(ره) اظهار کرد: ان‌شاءالله آقای محمدی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان که فرزند همین دیار هستند موفق باشند، از زحمات جناب احسان آهنگر، مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران نیز تقدیر و تشکر داریم. 

وی با بیان اینکه همه ما نباید پسوند اسلامی را فراموش کنیم، افزود: نه اینکه به زبان بگوییم بلکه یادمان باشد که وزارت فرهنگ و ارشاد، اسلامی است؛ نظام جمهوری، اسلامی است و انقلاب ما انقلاب اسلامی است که این اسلامی را بعضاً در افکار و رفتار یادشان می‌رود و توجه نمی‌کنند و می‌گویند که برویم دنبال اینکه افکار و مکاتب دیگر را از خودمان راضی کنیم.

محمدی لائینی تصریح کرد: انقلاب ما به برکت اسلام بوده و مردم به دستور یک خادم اسلامی به دفاع مقدس و دفاع از حرم پرداختند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه مدیرکل جدید فرهنگ و رشاد اسلامی مازندران باید خودش را از ابتدا تا ابد در تمام حوزه‌ها سرباز اسلام بداند، اظهار کرد: مسئول ارشد فرهنگی استان در هنر، شعر، موسیقی، سینما، شورای فرهنگ عمومی در مسیری که منجر به تقویت اسلام شود حرکت کند که این مسیر همان مسیر شهداست.

انتهای پیام