صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۵۶۸۳
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۶

معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان گفت: تلاش شده تا افراد در دور دست‌ترین نقاط استان بتوانند از نعمت سواد بهره‌مند شوند البته علاوه بر این نیز برنامه‌های نهضت سوادآموزی برای افراد بی‌سواد در زندان هم در دستور کار است.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش لرستان، منصور بازگیر، معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، شرایط برای سوادآموزی فراهم شد و هر ساله بخشی از جامعه هدف باسواد شدند که نقش مهمی در کاهش آسیب‌ها داشت.

وی افزود: نهضت سوادآموزی در این مدت دستاوردهای مختلفی را به همراه داشته و این برنامه به حرکت خود با هدف افزایش نرخ باسوادی در لرستان ادامه داده به‌طوری که هم‌اکنون نرخ باسوادی در لرستان حدود ۹۷ درصد است و باتوجه به اینکه میانگین نرخ باسوادی در کشور که ۹۸ درصد بوده، تلاش می‌شود تا نرخ سوادآموزی در استان با شتاب بیشتری همراه باشد.

بازگیر تصریح کرد: در سال گذشته یک‌هزار و ۵۸۰ کلاس درس برای سوادآموزان تشکیل شد که یک‌هزار و ۱۸۶ آموزش‌دهنده در این کلاس‌ها حضور داشتند و درس مورد نیاز جامعه هدف که افراد بین ۱۰ تا ۴۰ سال است، را ارائه دادند.

معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان بیان کرد: سال گذشته کلاس‌های نهضت برای ۱۳ هزار و ۶۳۴ نفر از افراد تشکیل شد و هر ساله تعداد بسیاری از افراد تحت پوشش باسواد شده و از لیست آمار خارج می‌شوند، به همین دلیل امسال از طرف سازمان، جمعیت تحت پوشش برای سوادآموزی ۱۰ هزار و ۴۰۵ نفر مشخص شده است.

وی با اشاره به گسترش عدالت آموزشی گفت: نهضت با برنامه‌هایی که در دستور کار قرار داده، تلاش دارد تا عدالت آموزشی و فراگیری سواد را برای همه اقشار مختلف جامعه که به نوعی از مدرسه بازماندند را ایجاد کند که ابتدا افراد بی‌سواد شناسایی و سپس در کلاس‌های درس حاضر می‌شوند.

بازگیر اظهار کرد: در این مدت تلاش شده تا افرادی که حتی در دوردست‌ترین نقاط استان هستند، بتوانند از نعمت سواد بهره‌مند شوند که این افراد شناسایی شدند البته علاوه بر این نیز برنامه‌های نهضت سوادآموزی برای افراد بی‌سواد در زندان هم در دستور کار است تا همه از سواد لازم برخوردار باشند.

انتهای پیام