صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۵۷۳۲
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۴

۱۳ جهادگر علمی در نخستین جشنواره علم و فناوری پلدختر امروز، سوم دی‌ماه در سالن آمفی تئاتر فرمانداری اسن شهرستان تجلیل شدند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری پلدختر، نخستین جشنواره علم و فناوری پلدختر، امروز سوم دی ماه، با حضور احسان علی‌پوری فرماندار پلدختر، حجت‌الاسلام حاجی‌وند، امام جمعه پلدختر و جمعی از بسیجیان نخبه علمی و عموم مردم در سالن آمفی تئاتر فرماندار شهرستان پلدختر برگزار شد.

در اختتامیه این جشنواره، احسان علی‌پوری، فرماندار شهرستان پلدختر ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و بزرگداشت مقام زن گفت: کشور ایران به لحاظ مخاطرات جز ۱۰کشور پرمخاطره جهان و به لحاظ خسارت جز شش کشور اول جهان است که بیشترین خسارت را از حوادث غیر مترقبه دیده است.

وی با اشاره به وقوع مخاطرات مختلف از جمله ریزگردها، آتش‌سوزی، سیل، زلزله، صاعقه، طوفان و خشکسالی در استان لرستان و شهرستان پلدختر گفت: شهرستان پلدختر بهترین مکان برای مطالعات علوم جغرافیایی و زمین شناسی برای پژوهشگران است.

علی‌پوری گفت: از رؤسای دانشگاه‌های لرستان درخواست می‌کنم مکاتبات و تفاهم نامه‌هایی با رؤسای سایر دانشگاه‌های کشور انجام دهند تا مخاطرات طبیعی را به یک ظرفیت برای معرفی شهرستان تبدیل کنیم.

یادآور می‌شود، در این جشنواره از ۱۳ نخبه و برگزیده جهادگر علمی اقشار مختلف بسیج شهرستان پلدختر با اهدای لوح و هدایایی تجلیل شد.

انتهای پیام