صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۵۹۲۹
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۳
فهیمه فرهمندپور:

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه فاصله زیادی تا حکمرانی مطلوب زنان در حوزه‌های مختلف داریم، درباره فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره تقلید زنان از مجتهد زن، گفت: معظم‌له پیش از این درباره فعالیت‌های بانوان در عرصه‌های فقهی تأکید کرده بودند.

به گزارش ایکنا به نقل از مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، فهیمه فرهمندپور، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در دومین جشنواره تجلیل از حکمرانان زن که صبح امروز سه‌شنبه، چهارم دی‌ماه به همت مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی برگزار شد، اظهار کرد: یک نوع حکمرانی امور زنان وجود دارد که به مسائل مرتبط با زنان می‌پردازد. موضوع دیگر حکمرانی زنان به معنای مشارکت زنان در فرایندهای حکمرانی است و منظور از آن به طور مشخص تصدی مناصب حاکمیتی توسط زنان است؛ ما فاصله زیادی داریم تا به یک تناسب قابل قبول در این زمینه برسیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: بیش از ۶۰ درصد ورودی دانشگاه های ما زنان هستند و  یک سوم اعضای هیات علمی ما را بانوان تشکیل می دهند.

فرهمندپور تصریح کرد: زمانی که ما در مورد حضور زنان در فرآیندهای حکمرانی سخن می‌گوييم فقط نگاه‌مان به نسبت جمعیتی نیست؛ بلکه اصولا حکمرانی زنان می‌تواند واجد ویژگی‌هایی باشد که به الگوی حکمرانی کامل‌تر مبتنی بر حکمت حکیمانه نزدیک باشد و یک حکمرانی همه جانبه‌تری را به نمایش بگذارد. 

وی با بیان اينکه در حوزه‌های تولید دانش و فرآیندهای مشارکت‌های اجتماعی و سیاسی، بانوان به طور جدی حضور دارند، تصریح کرد: ورود بانوان به حوزه های حکمرانی زنان با شکل مطلوب فاصله دارد.

فرهمندپور در ادامه درباره فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره تقلید زنان از مجتهد زن عنوان کرد: معظم‌له پیش از این در مورد فعالیت‌های بانوان در عرصه‌های فقهی و شورای فقهی تاکید کرده بودند. حتماً زنان واجد شرایط برای قرار گرفتن در لایه مرجعیت فقهی در موضوعات مرتبط با زنان داریم. برای مثال حوزه‌های علمیه باید فرآیندی را برای شناسایی زنان مجتهد مورد تأیید تعریف کند و تا آن‌ها به جامعه معرفی شوند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره نقش زنان در مقابله با جنگ شناختی گفت: اساسا جنگ شناختی یک جنگ چند جانبه و چند وجهی است که تمامی ابعاد و اجزای نگاه انسان را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد. این جنگ جنبه رسانه‌ای، اطلاع‌رسانی، دانشی، نگرشی و عرصه‌های سیاسی و اجتماعی را  در بر می‌گیرد. شورای عالی انقلاب فرهنگی برنامه‌های مختلفی را در حوزه جنگ شناختی در حوزه زنان و خانواده در نطر گرفته است و ما برای سال اول اولویت‌های برنامه‌های چهار ساله را در دستور کار داریم و روی آن متمرکز هستیم.

انتهای پیام