صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۶۰۲۱
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۰

استاندار تهران نتایج جلسه اضطرار آلودگی هوای تهران را اعلام کرد و گفت: تصمیم گرفته شد مدارس به غیر از حوزه‌های امتحانی، فردا غیر حضوری و ادارات و سازمان‌ها تعطیل شوند.

به گزارش خبرنگار ایکنا، محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران پس از جلسه کارگروه اضطرار هوای تهران که عصر امروز در استانداری تهران برگزار شد، در خصوص تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه گفت: مقرر شد کلیه ادارات، دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی تعطیل باشد به استثنای مراکز خدمات رسان و بانک‌ها که به ارائه خدمات خود به مردم در سطح استان تهران ادامه خواهند داد.

وی افزود: همینطور تصمیم گرفته شد مقطع ابتدایی در سطح استان تهران به استثنای مدارس دماوند و فیروزکوه به صورت مجازی برگزار شود. در مقطع متوسطه اول و دوم هم با توجه به اینکه در برخی از دبیرستان‌ها و مراکز آموزشی امتحانات در حال برگزاری است، به استثنای حوزه‌های امتحانی، سایر مدارس به صورت غیر حضوری برگزار می‌شود.

استاندار تهران اضافه کرد: در این جلسه تصمیم گرفته شد با همکاری شهرداری تهران و پلس راهور طرح زوج و فرد از درب منزل اجرایی شود و شهرداری نیز از صدور طرح ترافیک خودداری کند. 

انتهای پیام