صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۶۰۷۴
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲

به مناسبت میلاد فاطمه زهرا (س) و گرامی‌داشت مقام زن و مادر جشن «مهربانوی فاطمی» با حضور آیت‌الله نورمفیدی نماینده ولی‌فقیه در گلستان روز گذشته، ۴ دی ماه در حوزه علمیه الزهرای گرگان برگزار شد.

به گزارش ایکنا از گلستان، به مناسبت میلاد فاطمه زهرا(س) و گرامی‌داشت مقام زن و مادر جشن مهربانوی فاطمی با حضور آیت‌الله نورمفیدی نماینده ولی‌فقیه در گلستان روز گذشته، ۴ دی ماه در حوزه علمیه الزهرای گرگان برگزار شد.

 نماینده ولی‌فقیه در گلستان در این مراسم با بیان اینکه حضرت زهرا(س) نه تنها الگویی برای زنان، بلکه نمونه‌ای کامل از انسانیت برای همه بشریت هستند، گفت: متأسفانه در انتقال آموزه‌های حضرت زهرا(س) به جامعه، موفق نبوده‌ایم و بیشتر به جنبه‌های عاطفی، احساسی و هیجانی توجه شده، اما نباید ما را از معرفی کامل و جامع آن حضرت به عنوان یک الگوی بی‌نظیر در تمام عرصه‌های زندگی غافل کند.

وی گفت: حضرت زهرا(س) در تمامی عرصه‌های زندگی، از همسرداری و تربیت فرزند گرفته تا مسائل سیاسی و اجتماعی، الگو و اسوه‌ای بی‌نظیر هستند و در تمام حوزه‌ها و ابعاد انسانی نمونه‌ای کامل از رفتار و زندگی اسلامی را پیش‌روی ما قرار می‌دهند.

 آیت‌الله نورمفیدی به برخی القاب حضرت زهرا(س) اشاره و تصریح کرد: القاب حضرت صدیقه کبری(س) همچون عالمه و محدثه؛ القابی هستند که هر کدام از آن‌ها ریشه در عمق شخصیت علمی و روحانی آن بانوی گرامی دارند. حضرت زهرا(س) نه تنها در دوران حیات شریف‌شان مرجع و پاسخ‌گوی سؤالات مردم بودند، بلکه روایات و سیره ایشان گواهی بر جایگاه والای آن بانوی گرامی در تاریخ اسلام است.

 نماینده ولی‌فقیه در گلستان با بیان اینکه دشمن با راه‌اندازی جنگ شناختی در صدد تبلیغ علیه نظام است، گفت: به تعبیر مقام معظم رهبری باید از جهاد تبیین برای مقابله با این جنگ بهره بگیریم و از همدلی، وفاق و نظام در برابر هجمه‌ها دفاع کنیم.

انتهای پیام