صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۶۴۶۱
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۰

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان فارس از برگزاری مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی همزمان با سراسر کشور در تمام نقاط این استان خبر داد.

به گزارش ایکنا از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین ملک‌مکان، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان فارس امروز، ۷ دی‌ماه در جمع خبرنگاران گفت: مطابق روال سال‌های گذشته، مراسم‌ بزرگداشت حماسه 9 دی امسال در شیراز و تمام شهرستان‌های استان فارس همزمان با سراسر کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: در همین راستا اجتماع بزرگ مردمی به مناسبت گرامیداشت ۹ دی، (روز بصیرت و میثاق امت با ولایت) در شیراز و سایر شهرستان‌ها با شعار محوری «حماسه ۹ دی، واکاوی فتنه‌های جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی» برگزار خواهد شد.

ملک‌مکان با بیان اینکه در شهر شیراز این مراسم با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین تسخیری از سپاه کشور برگزار می‌شود، زمان مراسم و تجمع مردم شیراز  را روز یکشنبه، ۹ دی ساعت ۹:۳۰ صبح، میدان شهداء، جنب ارگ کریم خان زند اعلام کرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان فارس بیان کرد: با توجه به فتنه‌های اخیر باند جنایتکار صهیونیستی و منشأ همه این فتنه‌ها آمریکای جنایتکار در منطقه به‌خصوص در سوریه، یمن و غزه است بنابراین مراسم تجمع در محکومیت فتنه این فتنه‌گران جهان نیز خواهد بود.

وی اظهار کرد: باید در هر زمان فتنه خاص آن زمان و فتنه‌گران آن را شناخت و با بصیرت و آگاهی علیه آنان قیام کرد و قطعا رژیم صهیونیستی و آمریکا و عمله‌های آنان که همان گروه‌های تروریستی هستند، در رأس همه فتنه‌گران هستند که باید با آنان مبارزه کرد.

انتهای پیام