وی افزود: در حوزه صادرات صنایع دستی باید فعالانه تر وارد شویم و ایجاد بازارچه دائمی صنایع دستی میتواند در رونق این صنعت قدیمی مازندران اثرگذاری مضاعف داشته باشد.
گنجی با اشاره به اینکه مازندران در حوزه صادرات صنایع دستی و ارزآوری این محصول برای فعالان صنایع دستی استان دارای شاخص مطلوبی در کشور شود، بیان کرد: از ظرفیت شهرداریها برای اعطای مجوزهای برگزاری نمایشگاه های دائمی صنایع دستی در شهرهای استان باید استفاده بهینه ای صورت گیرد.
سرپرست معاونت اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با بیان اینکه ضریب صادرات محصولات صنایع دستی مازندران نسبت به شاخص کشوری باید ارتقا یابد، تصریح کرد: زمینه جذب سرمایه گذاری و احترام به سرمایه گذار در ادارات مازندران باید تقویت شود.
سید رحیم بخشی، مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری مازندران نیز با اشاره به اینکه فروش محصولات صنایع دستی در مازندران باید با کمک فعالان بخش خصوصی تقویت شود، گفت: شهرداریها و دهیاریها نقش اثرگذاری در تقویت فرهنگ استفاده مردم از صنایع دستی برای حمایت از این قشر دارند.
سید عباس حسینی، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران نیز در این دیدار با اشاره به اینکه به ازای هر 278 نفر در استان یک فروشگاه صنایع دستی داریم، اظهار کرد: شاخص صادرات محصولات صنایع دستی در مازندران باید ارتقا یابد، اقتصاد صنایع دستی مازندران برای رونق این رشته قدیمی استان نیازمند توجه بیشتر است.
انتهای پیام