وی درباره چگونگی قرار گرفتن در راه قرآن و فعالیت در این زمینه بیان کرد: در نیجریه کودکان از همان ابتدا شروع به حفظ قرآن میکنند و من هم این روش را از کودکی شروع کردم و تا 10 سال پیش حفظ قرآن من به طول انجامید و سپس شروع به کار در زمینه قرائت و تفسیر قرآن کردم.
علی رمات با رضایتمندی از سطح مسابقات اظهار کرد: مسابقات قرآن فرهنگ قرآنی را در بین مردم جامعه بالا میبرد و زمانی که این مسابقات در سطح خیلی خوب برگزار میشود باعث تشویق و انگیزه بیشتر در افرادی میشود که در این زمینه قدم برمیدارند.
وی با بیان اینکه دوستانی در جامعةالمصطفی(ص) دارم که آنها نیز در این مسابقه شرکت کرده بودند و مشوقان من نیز همین دوستانم بودند، گفت: هیئت داوران بسیار منظم و دقیق به داوری پرداختند و جای هیچ شک و شبههای در داوری آنها وجود ندارد.
این فعال قرآنی حضور مستمعان را برای ارائه متسابقان مؤثر دانست و گفت: قبل از اینکه به مکان مسابقه بیایم، گمان میکردم فقط متسابق باید برای داوران و تعداد کمی از افراد، ارائه دهد، اما وقتی استقبال مستمعان را دیدم، شگفتانگیز شدم و به اهمیت این مسابقه پی بردم. مردم نیز نقش پررنگی در ترویج اسلام و تشویق متسابقان ایفا کردند.
علی رمات درباره چگونگی جذب جوانان و نوجوانان به مسیر قرآن بیان کرد: میتوانیم کاری کنیم مردمی که بهعنوان مستمع در این جمع حاضر میشوند، فرهنگ قرآنی را ترویج دهند. همچنین رسانه نقش بسیار مهمی در گسترش این فرهنگ و همچنین جذب جوانان و نوجوانان به این راه ایفا میکند.
وی افزود: شرکت کردن در مسابقه، خدمت به قرآن، مبانی دینی و اسلام است. امروزه شاهد هستیم که مردم برای فوتبال یا سایر مسابقات، چقدر شور و شوق دارند، اما وقتی پای چنین برنامههایی به میان میآید، حاضر نیستند چه بهعنوان متسابق و یا مستمع شرکت کنند، در صورتی که خود این مشارکت، نوعی خدمت به قرآن و اسلام است.
یادآور میشود، مرحله نهایی بخش معارفی چهلوهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن از یکم تا ششم دیماه به میزبانی قم برگزار شد.
انتهای پیام