صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۶۸۰۴
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۴
نطق نور/ ۳

نهج‌البلاغه، تنها یک کتاب تاریخی نیست؛ بلکه راهنمایی عملی برای حکمرانان و دولت‌مردان است. مجموعه «نطق نور» با الهام از آموزه‌های نهج‌البلاغه، به دنبال ارائه راهکارهایی برای بهبود حکومت‌داری در همه اعصار است. با ما همراه شوید تا از حکمت امیرالمؤمنین(ع) برای ساختن آینده‌ای بهتر بهره‌مند شوید.

أشعر قلبک الرحمة للرعیة، و المحبة لهم، و اللطف بهم، و لا تکونن علیهم سبعا ضاریا تغتنم أکلهم، فانهم صنفان:، اما أخ لک فى الدین، أو نظیر لک فى الخلق، یفرط منهم الزلل، و تعرض لهم العلل، و یؤتى على أیدیهم فى العمد و الخطاء فأعطهم من عفوک وصفحک مثل الذى تحب أن یعطیک الله من عفوه و صفحه، فانک فوقهم، و والى الامر علیک فوقک، و الله فوق من ولاک!

در فرمان استاندارى مصر به مالک اشتر: رحمت، محبت و لطف بر مردم جامعه را به قلبت بفهمان (به طورى که آن را دریافت کند، نه این که در حد یک تصور ذهنى بماند) و براى آنان درنده‌اى خون‌خوار مباش که خوردن آنان را غنیمت بشمارى؛ زیرا مردم بر دو صنف‌اند: یا برادر دینى تو هستند، یا نظیر تو در خلقت (هم‌نوع تو می‌باشند) لغزش‌ها از آنان سر مى‌زند و خطا‌ها بر آنان روى مى‌آورد و از روى عمد یا خطا دچار تجاوز مى‌گردند. مردم را از بخشش و چشم‌پوشى‌هاى خود آن چنان بهره‌ور ساز که دوست دارى مثل آن را خدا براى تو عطا فرماید؛ زیرا مقام تو بالاتر از آن مردم است و مقام زمامدار تو بالاتر از تو و خداوند فوق زمامدار توست.

نامه ۵۳ نهج البلاغه

دریافت طرح در اندازه اصلی

انتهای پیام