صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۷۵۰۱
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۵
دبیر قرارگاه راهبری و پشتیبانی مساجد لرستان:

حجت‌الاسلام والمسلمین رضا حقیان گفت: تمام امورات مساجد با همکاری و هم‌افزایی مضاعف مجموعه اعضای قرارگاه و ارکان مساجد باید دنبال شود و همچنین تحقق مسجد تراز اسلامی و مدنظر رهبر معظم انقلاب را باید با تمام توان دنبال کنیم.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه دلفان، جلسه قرارگاه راهبری و پشتیبانی مساجد شهرستان دلفان عصر سه‌شنبه، 11 دی‎ماه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین رضا حقیان، رئیس  شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و دبیر قرارگاه راهبری و پشتیبانی مساجد استان لرستان در دفتر امام جمعه دلفان برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضا حقیان، رئیس  شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و دبیر قرارگاه راهبری و پشتیبانی مساجد استان لرستان در این نشست، گفت: اهمیت مدیریت مساجد به عنوان شأنی از شئون ولایت و حاکمیت اسلامی امروز با رویکرد و سیاست جدی، دقیق و منظم به مجموعه قرارگاه راهبری و پشتیبانی مساجد واگذار شده است.

وی افزود: همفکری و هم‌افزایی هر چه بیشتر و علمی‌تر و هدفمندتر مجموعه اعضای قرارگاه و ارکان مساجد تحت‌نظر و پشتیبانی این مجموعه نقطه عطفی برای موفقیت و ثمربخشی این مأموریت خطیر خواهد بود.

دبیر قرارگاه راهبری و پشتیبانی مساجد استان لرستان ضمن تبیین ساختار قرارگاه راهبری و پشتیبانی مساجد، اظهار کرد: براساس دیدگاه مقام معظم رهبری، مأموریت و مسئولیت اداره مساجد به نمایندگان ایشان در مرکز استان‌ها و ائمه جمعه شهرستان‌های کشور همراه با یک مجموعه ارزشمند و متعهد اعضای قرارگاه واگذار شده  است و ما این مأموریت را یک فرصت مغتنم می‌دانیم.

حقیان اظهار کرد: این مسئله خود به ‌خود با حوزه مأموریتی ما در شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه نسبت نزدیکی پیدا کرده است و تمام امورات مساجد را با همکاری و هم‌افزایی مضاعف مجموعه باید دنبال کرده و تحقق مسجد تراز اسلامی و مدنظر رهبر معظم انقلاب را با تمام توان دنبال کنیم.

انتهای پیام