صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۷۵۴۹
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۶

ویژه‌برنامه مراسم گرامیداشت سالروز شهادت سردار سلیمانی و نیز هفته بصیرت و میثاق با ولایت در فرهنگسرای استاد شهریار ارومیه برگزار شد.  

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، ویژه‌برنامه مراسم گرامیداشت سالروز شهادت سردار سلیمانی و نیز هفته بصیرت و میثاق با ولایت با همکاری و مشارکت فرهنگسرای استاد شهریار ارومیه و مجموعه مسجد امام خمینی(ره)، با حضور جمعی از مسئولان، بانوان و نوجوانان شهرک شهریار و علاقه‌مندان به مسائل فرهنگی و اجتماعی، امروز، ۱۲ دی‌ماه برگزار شد.

در این مراسم، نقی‌زاده، استاد دانشگاه و کارشناس سیاسی مذهبی به تبیین اهمیت بصیرت در جامعه و نقش آن در حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: ملت ایران براساس بصیرت و آگاهی خود همواره توانسته‌اند فتنه‌های دشمنان را خنثی کنند.

 وی با اشاره به حوادث و فتنه‌های سال‌های گذشته، بر لزوم هوشیاری و آگاهی مردم نسبت به مسائل روز تاکید کرد و افزود: دشمنان لحظه‌ای از توطئه و فتنه‌انگیزی بر علیه مردم ایران کوتاه نمی‌آیند و همین امر ضرورت هوشیاری مردم به‌ویژه نسل جوان را بیش از پیش کرده است‌.

انتهای پیام