وی افزود: لقب «هادی» یعنی راهنما، معلم و هدایتکننده و در دنیای امروزی اگر کسی بخواهد به دیگران علم و یا حرفه خاصی را آموزش دهد عنوان مربی و هدایتگر را دارد.
سخنران حرم بانوی کرامت اظهار کرد: خاندان عصمت و طهارت تماماً هدایتگر جامعه هستند و عنوان هادی را دارند و اول و آخر کار را میبینند و امام هادی(ع) نیز هدایتگر جامعه بوده و در دوران امامت خود این مسئولیت را عهدهدار بودند.
وی تصریح کرد: خاندان عصمت و طهارت هم در دنیا و هم در آخرت هدایتگر ما هستند و تمام دیدنیها و ندیدنیها را به ما میگویند؛ اما هدایتگران عادی فقط میتوانند دیدنیهای دنیا را به ما بگویند در حالی که هدایتگری انبیای الهی و خاندان عصمت و طهارت فرق میکند.
ماندگاری یادآور شد: امام هادی(ع) هم هدایتگر مسائل دنیوی و هم هدایتگر و بیانکننده عوالم غیب است؛ اگر ما انسانها از دوربینهای خداوند که به چشم دیده نمیشود، حساب میبردیم هیچکس اختلاس و گرانفروشی نمیکرد.
این کارشناس دینی با بیان اینکه سردار سلیمانی یک فرمانده ارشد نظامی بود، اما به همه توصیه میکرد فقط خداوند را باید در نظر داشته باشید، ادامه داد: والدین برای اینکه بتوانند در تربیت فرزندان موفق باشند باید خدا را به فرزندان خود نشان دهند.
ماندگاری بیان کرد: اگر انسان به مرحلهای برسد که در تمام امورات فردی و اجتماعی زندگی خدا را ناظر ببیند میتواند در جامعه هدایتگر حقیقی باشد و سردار سلیمانی مصداق بارز این مسئله بود.
وی یادآور شد: عاقبتهای دیدنی در دنیا شهرت، ثروت و ریاست موقتی است، اما عاقبتهای آخرتی همنشینی ابدی با شهدا و صالحین و بهرهمندی ابدی از نعمات خداوند است.
انتهای پیام