وی با اشاره به توصیه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، مبنی بر تقویت سرمایه انسانی، افزود: در این راستا، ما باید تجارب شما را به نسل آینده هم منتقل کنیم و به نظر میرسد باید در کنار همه اقداماتی که شما انجام میدهید، جوانان را نیز به جلسات صلح و سازش دعوت کنید که بدانند شما به چه شیوهای مشکلات جامعه را برطرف میکنید.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با تأکید بر اینکه ما تا در زمینه فرهنگ کار نکنیم، در هیچ حوزه دیگری به جایی نخواهیم رسید ادامه داد: به دنبال حل مسائل اقتصادی، عمرانی و سیاسی هستیم اما مهمترین کاری که باید انجام دهیم، فرهنگسازی است از جمله فرهنگ سازی در زمینه صلح و سازش، که هیچ جامعه ای به اندازه شما نمی تواند در این زمینه اقدام کند.
رشیدینیا گفت: در راستای همکاری با شما، هرکاری که از دست ما بر بیاید باید انجام دهیم چراکه شما کمک رسان ما هستید و اگر شما نباشید، کار ما خیلی سنگین میشود.
انتهای پیام