صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۹۰۱۷
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۰

مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد از ثبت بالغ بر ۷۰ درصد از تعهد اشتغال استان در سامانه ملی رصد اشتغال خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی اداره کل تعاون استان یزد، فریبا آیت اللهی، مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان یزد گفت: تعهد اشتغال استان در سال گذشته، 23 هزار و 985نفر بوده که خوشبختانه با همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی متولی اشتغال در استان، بالغ بر28 هزار و 201 نفر اشتغال یعنی 118 درصد در سامانه ملی رصد اشتغال ثبت شد. 

وی افزود: در سالجاری نیز از تعداد 17 هزار و 997 نفر تعهد اشتغال، تاکنون بالغ بر 12 هزار و 346 نفر تعهد ثبت سامانه ملی رصد شده و حدود 70 درصد تعهد اشتغال استان محقق شده است که امیدواریم تا پایان سال، تعهد اشتغال استان به‌صورت 100 درصد محقق شود.

مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد بیان کرد: در چند سال گذشته هدف دولت، ایجاد اشتغال برای تمامی جمعیت فعال و آماده به کار با هر رده تحصیلی بود که به نظر می‌رسد در استان یزد با تحقق 126درصدی تعهد اشتغال در سال 1401 و تحقق 118 درصدی تعهد اشتغال در سال 1402 این امر محقق شده است. 

وی ادامه داد: در سال جاری عزم دولت به ویژه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، افزایش ورود فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به بازار کار و فراهم آوردن زمینه اشتغال آنها است. طبق آماری که وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی از سامانه ملی رصد اشتغال اخذ کرده است، در سال 1402، استان یزد با ثبت بالغ بر 17درصد از تعهد اشتغال خود در حوزه فارغ التحصیلان دانشگاهی (از کاردانی تا دکترا) موفق شد در بین سایر استان‌ها، رتبه نخست را کسب نماید. 

وی اضافه کرد: در سالجاری نیز از تعهد ثبت شده در سامانه رصد تاکنون، 18 درصد سهم اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی است و قطعاً تا پایان سال، ثبت اشتغال این افراد رشد بیشتری دارد.

انتهای پیام