صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۹۲۲۸
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۱

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس از باز بودن اماکن تاریخی فرهنگی این استان در روز شنبه، ۲۲ دی‌ماه ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی فارس، محمد ثابت اقلیدی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس امروز، ۲۱ دی با اعلام این خبر گفت: با توجه به مصوبه کار گروه مدیریت مصرف انرژی استان و بخشنامه صادره از معاونت توسعه مدیریت و منابع  استانداری فارس مبنی بر تعطیلی دستگاه‌های اجرایی و بنا بر استعلام‌های به‌عمل آمده، اماکن تاریخی فرهنگی فارس روز شنبه باز و آماده ارائه خدمات به بازدید کنندگان هستند.

وی افزود: البته صرفا موزه‌ها که دارای فضای سربسته بوده و نیاز به سیستم گرمایشی و روشنایی برای بازدیدکنندگان دارند در جهت بهینه‌سازی مصرف انرژی تعطیل خواهند بود.

ثابت اقلیدی گفت: بر این اساس موزه پارس، حمام وکیل، موزه تخت جمشید، موزه بیشاپور و موزه استاد احمد نی‌ریزی در روز شنبه، ۲۲ دی‌ماه تعطیل و سایر مجموعه های تاریخی، فرهنگی تحت پوشش این اداره‌کل آماده ارائه خدمات به گردشگران هستند.

انتهای پیام