صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۹۴۷۱
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۹
نطق نور/ ۲۰

نهج‌البلاغه، تنها یک کتاب تاریخی نیست؛ بلکه راهنمایی عملی برای حکمرانان و دولت‌مردان است. مجموعه «نطق نور» با الهام از آموزه‌های نهج‌البلاغه، به دنبال ارائه راهکارهایی برای بهبود حکومت‌داری در همه اعصار است. با ما همراه شوید تا از حکمت امیرالمؤمنین(ع) برای ساختن آینده‌ای بهتر بهره‌مند شوید.

من کتابه للاشتر: ثم انظر فى حال کُتابک، فولّ على أمورک خیرهم، و اخصص رسائلک التى تدخل فی‌ها مکائدک و أسرارک بأجمعهم لوجوه صالح الاخلاق ممن لا تبطره الکرامة، فیجترى بها علیک فى خلاف لک بحضرة ملا، و لا تقصر به الغفلة عن ایراد مکاتبات عمالک علیک، و اصدار جوابات‌ها على الصوب عنک.

امام على (ع) به مالک اشتر فرمودند: به وضع مأمورین خود رسیدگى کن و کارهاى خود را به دست نیکان آنان بسپار! نامه‌هایى را که نقشه‌ها و اسرارت را در بردارد، به دست کسى بسپار که در فضایل اخلاقى از همه شایسته‌تر باشد. کسى باشد که احترامت به وى او را مغرور نسازد و در مخالفت با تو در حضور دیگران گستاخ نگردد. کسى باشد که غفلت تو موجب نشود که گزارش فرمانداران و نمایندگانت و نامه‌هاى آنان را به تو ندهد و جواب شایسته که مناسب توست براى آنان صادر نکند.

نامه ۵۳ نهج البلاغه

دریافت طرح در اندازه اصلی

انتهای پیام