صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۹۷۳۷
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۳

رئیس جهاددانشگاهی کردستان از اخذ گواهینامه صلاحیت فعالیت مراکز نوآوری جهاددانشگاهی کردستان در دو شهرستان سنندج و بیجار از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد.

محمدعادل رضایی، رئیس جهاددانشگاهی کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، گفت: مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی کردستان در پاییز سال 97 در  ساختمان علمی ـ  پژوهشی شهرستان سنندج راه‌اندازی شده است. با توجه به فعالیت مؤثر این مرکز، در زمستان 1397 مرکز نوآوری و شتابدهی شهرستان بیجار راه‌اندازی شد.

وی افزود: با گذشت بیش از 6 سال از فعالیت مراکز نوآوری و شتابدهی و خدمات ارزنده آنان و برگزاری دوره‌های توانمندسازی در حوزه کسب و کار، رویدادها و جشنواره‌‌ها، تیم‌سازی و معرفی تیم‌ها و واحدهای فناور به مراکز رشد و پارک علم و فناوری و نتایج مثبت بازدید بازرسان معاونت علمی و فناوری موفق به اخذ گواهینامه صلاحیت فعالیت مراکز نوآوری جهاددانشگاهی در  سنندج و بیجار شده است.

رئیس جهاددانشگاهی کردستان با اشاره به اینکه ایجاد مراکز نوآوری و شکوفایی فرصتی است تا از روش‌های بهتری برای تسهیل اشتغالزایی جوانان استفاده کرد، بیان کرد: تفاوت مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی با دیگر مراکز رشد، این است که براساس مزیت‌ و نیازهای محلی و منطقه‌ای، آموزش‌های لازم داده می‌شود تا جوانان صاحب ایده شوند.

وی تأکید کرد: جوانان آموزش دیده براساس نیازها و مزیت‌های محلی موجود در استان، ایده خود را تبدیل به محصول و تجاری سازی کرده تا مستقیم با بازار فروش متصل شوند.

رضایی در پایان گفت: امیدواریم با حمایت مسئولان استانی و با همت جهادگران شاهد توسعه زیرساخت‌های این مراکز جهت توسعه کسب و کارهای فناورانه و پرورش ایده‌های ارزنده در این مراکز جهت رشد و توسعه اقتصادی استان باشیم.

انتهای پیام