صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۹۹۰۷
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان تأکید کرد:

نعمت‌اله باقری با بیان اینکه امروز دشمنان با استفاده از رسانه‌ها به سیاه‌نمایی و انتشار اخبار دروغین می‌پردازند، گفت: باید با تقویت گفتمان انقلاب اسلامی و اطلاع‌رسانی صحیح، در برابر این جنگ ایستادگی کنیم.

به گزارش ایکنا از لرستان، نعمت‌اله باقری، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان، شامگاه ۲۴ دی‌ماه، در اختتامیه هشتمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر که در سالن اجتماعات اداره‌کل بهزیستی استان برگزار شد، به نقش مهم رسانه‌ها در جامعه پرداخت و بر ضرورت آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی صحیح در شرایط بحرانی تأکید کرد.

وی در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان، به‌ویژه شهیدان دوران دفاع مقدس، گفت: شهیدان به عنوان الگوهای رسانه‌ای در دوران دفاع مقدس، همواره در یاد ما خواهند ماند.

باقری با اشاره به بحران‌های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی در دنیا، بیان کرد: رسانه‌ها باید در این شرایط فعال باشند و به آگاه‌سازی جامعه کمک کنند.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان رسانه‌ها را به چهار دسته انفعالی، واکنشی، فعال و فوق فعال تقسیم و بر اهمیت نقش رسانه‌ها در دوران دفاع مقدس تأکید کرد و گفت: امروز دشمنان با استفاده از رسانه‌ها به سیاه‌نمایی و انتشار اخبار دروغین می‌پردازند. ما باید با تقویت گفتمان انقلاب اسلامی و اطلاع‌رسانی صحیح، در برابر این جنگ ایستادگی کنیم.

وی در پایان از همه حاضران دعوت کرد تا با همت و تلاش در راستای تقویت ارزش‌های انقلاب اسلامی و یاد شهیدان، گام بردارند.

انتهای پیام