رضا قمرزاده، مدیر مؤسسه فرهنگی منادی تربیت با بیان اینکه همواره در سالهای گذشته برنامهریزیها از سوی مرکز و در تهران انجام شده و به استانها ابلاغ شده است، گفت: تجربه نشان داده است، هرگاه این موضوع برعکس شده و از استانها خواسته شده تا برنامهها و پیشنهادهای خود را ارائه کنند نتایج بهتری را شاهد بودهایم.
وی با اشاره به همزمانی ماه شعبان با ایام دهه مبارک فجر بر مردمیبودن و موضوع مهدویت در برنامهها تأکید کرد و افزود: تهیه بستههای فرهنگی شامل فیلم، کتاب، سرود و ... با موضوع انقلاب برای استفاده در مدارس، طراحی پویشها و معرفی در رسانهها و شبکههای اجتماعی در این ایام مناسب است.
در ادامه این نشست حجتالاسلام محسن بختیاری، نماینده بنیاد ملی نوجوان بر محوری بودن شعار و توجه به رویاپردازی نوجوانان تأکید و انتخاب روزشمار ایام دهه فجر را برای برنامهریزی برنامههای اجرایی بااهمیت دانست.
محمدحسین محبتپناه، نماینده انتشارات مدرسه نیز در مورد انتخاب شعار برای دهه مبارک فجر گفت: باید تلاش کنیم از واژههای ساده، قابل فهم و امیدآفرین برای کودکان و نوجوانان در انتخاب شعار استفاده کنیم و تصویری به مخاطب ارائه دهیم که بتواند صفت مثبتی از کشور را درک کند.
فرزانه فخریان، مدیرعامل بنیاد پویانمایی ایران نیز در این زمینه گفت: با توجه به تجربههای گذشته در برنامههای مختلف به نظر میرسد، اگر در برنامهریزیها موضوعی به بچهها پیشنهاد شود تا با خلق آثار فرهنگی، هنری و ادبی برداشتهای خود را ارائه دهند، بهتر میتوانیم اهمیت موضوع را برای آنها قابل لمس کنیم.
وحید عظیمی، نماینده حوزه هنری کودک و نوجوان، دیگر عضو کمیته کودک و نوجوان ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی حاضر در این نشست نیز به بیان نقطهنظرها، دیدگاهها و پیشنهادهای خود در زمینه شعار و روزشمار ایام دهه مبارک فجر پرداخت.
دومین نشست هماهنگی کمیته مرکزی کودک و نوجوان، بزرگداشت برنامههای دهه فجر سوم بهمنماه در سالن گردهمایی دفتر مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار و در پایان «رویای من، ایران در قله» بهعنوان شعار این کمیته انتخاب شد.
انتهای پیام