صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۱۳۸۲
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۲

دستگاه‌های مسئول در زمینه برگزاری مسابقات قرآن کریم در عراق ضمن برگزاری جلسه‌ای مشترک درباره یکسان‌سازی آیین‌نامه داوری مسابقات قرآن کریم به تبادل نظر پرداختند.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دارالقرآن الکریم، مرکز دارالقرآن الکریم وابسته به آستان قدس حسینی شاهد نشست مهمی بود که علاوه بر حضور رؤسا و نمایندگان مراکز قرآنی در ادارات اوقاف شیعه و سنی، نمایندگان عتبات عالیات نیز در آن حضور داشتند.

این نشست با هدف یکسانسازی آییننامه داوری مسابقات قرآنی کشوری و بینالمللی برگزار شد.

در این دیدار که با حضور شیخ دکتر خیرالدین علی الهادی، رئیس اداره دارالقرآن الکریم در آستان قدس حسینی برگزار شد، وی پیشنهادات ممتازی را با هدف تقویت معیارهای داوری مسابقات قرآنی و اطمینان از صحت و جامعیت آن ارائه کرد.

وسام نذیر الدلفی، مسئول مرکز اطلاع‌رسانی قرآنی هم در سخنانی گفت: بغداد شاهد نشست مهمی بود که در آن شرکت‌کنندگان که گروهی نخبه از کارشناسان و اساتید اوقاف شیعه و سنی بودند، به ریاست دکتر رفیع العامری مدیر مرکز ملی علوم قرآنی به بررسی مهم‌ترین راه‌ها برای حمایت از موفقیت در مسابقات کشوری و بین‌المللی پرداختند. 

وی افزود: این نشست نشان دهنده اهتمام دار القرآن الکریم در آستان قدس حسینی برای وحدت بخشیدن به تلاش‌های ملی در جهت خدمت به موضوعات قرآنی است و بر نقش مؤثر آن در تقویت جایگاه عراق در عرصه بینالمللی مسابقات قرآنی تأکید می‌کند.

این نشست زمینه‌ساز ایجاد استانداردهای یکپارچه داوری مسابقات قرآن کریم است که به ارتقای سطح مسابقات قرآنی در سطح ملی و بین‌المللی کمک می‌کند. 

این همکاری بین مؤسسات قرآنی در کشور عراق گامی پیشگام برای ارتقای حضور این کشور به عنوان مرکز جهانی قرآن کریم است که به دستیابی به چشم‌اندازی جامع در این زمینه کمک می‌کند؛ امری که عمق میراث قرآنی عراق را منعکس می‌کند و باعث می‌شود تا در سطح بین‌الملل نیز بیشتر دیده شود. به ویژه اینکه عراق، کشوری است که خاستگاه ارزش‌های قرآن کریم و آموزه‌های همراه با تسامج آن است.

انتهای پیام