صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۱۶۵۳
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۳

صدها نمازگزار فلسطینی برای اقامه نماز جمعه بر روی ویرانه‌های مسجد تاریخی العمری گرد هم آمدند.

به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره، پس از 15 ماه حملات بی‌وقفه رژیم صهیونیستی به نوار غزه روز گذشته صدها نمازگزار فلسطینی در محل مسجد تاریخی العمری گرد هم آمدند تا نماز جمعه را اقامه کنند. توافق آتش‌بس بین حماس و اسرائیل صبح یکشنبه گذشته اجرایی شد.

پیش از برگزاری نماز، تشییع جنازه روحی مشتهی، عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی(حماس) و سامی عوده، رئیس سرویس امنیت عمومی حماس برگزار شد. اجساد این دو مسئول حماس پس از اجرایی شدن توافق آتش‌بس کشف شد.
 
ناظران معتقدند مراسم تشییع جنازه که با حضور اعضای گردان‌های قسام (شاخه نظامی حماس) برگزار شد این پبام را به رژیم صهیونیستی می‌دهد که غزه همچنان پس از جنگ تحت کنترل حماس است.
 
فلسطینی‌ها برای اولین بار پس از جنگ غزه، نماز جمعه را در فضایی سرشار از آرامش به‌جا آوردند و صدای دعا و تلاوت قرآن جایگزین سر و صدای هواپیماها و صدای انفجار شد.
 
این صحنه در مناطق مختلف نوار غزه تکرار شد، جایی که فلسطینی‌ها نماز جمعه خود را بر روی ویرانه‌های مساجد و خانه‌های ویران شده اقامه کردند. به مدت 15 ماه، فلسطینی‌ها به دلیل حملات گسترده زمینی و هوایی صهیونیست‌ها از تجمع گسترده برای اقامه نمازهای جمعه و جماعت محروم شده بودند.
 
در 19 ژانویه، آتش‌بس میان حماس و اسرائیل با میانجیگری قطر، مصر و ایالات متحده اجرایی شد که مرحله اول آن به مدت 42 روز ادامه خواهد داشت و طی آن مذاکرات برای آغاز مرحله دوم و سپس مرحله سوم آغاز می‌شود.
 
اسرائیل با حمایت آمریکا در بازه زمانی بین 7 اکتبر 2023 تا 19 ژانویه 2025 در غزه نسل‌کشی کرد که بر اثر آن بیش از 158 هزار فلسطینی شهید و زخمی شدند که اکثر آنها کودک و زن بودند. همچنین در این حملات بیش از 14000 فلسطینی مفقود شدند و این جنگ یکی از بدترین فجایع انسانی در جهان را رقم زده است.
 
انتهای پیام