صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۱۸۱۰
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۲

جانشین فرماندهی سپاه فجر فارس، جنگ امروز را جنگ رسانه‌ها دانست و گفت: خط کمین جنگ امروز، در عرصه رسانه و فضای مجازی است.

به گزارش ایکنا از فارس، سردار هاشم جمالی، جانشین فرماندهی سپاه فجر فارس امروز، ۶ بهمن در گردهمایی راویان پیشرفت و امید استان فارس ویژه مدیران روابط عمومی و اصحاب رسانه و آیین اختتامیه هفتمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر این استان در شیراز با اشاره به اهمیت نقش رسانه در دنیای کنونی گفت: اهمیت رسانه امروز بر کسی پوشیده نیست.

وی با بیان اینکه رسانه نقش بی‌بدیلی در جهاد تبیین و تبلیغ دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی دارد، جنگ اصلی امروز را جنگ رسانه دانست و افزود: به گفته شهید سلیمانی ما در تمام جنگ‌های از اول انقلاب تاکنون پیروز بوده‌ایم اما این اقدامات بزرگ به نحو مطلوب رسانه‌ای نشده است.

جمالی بر ضرورت توجه به مسئله رسانه و فضای مجازی تأکید کرد و گفت: رسانه و فضای مجازی در جهان کنونی می‌تواند جای جلاد و شهید را تغییر دهد به همین دلیل می‌گوییم امروز خط کمین جنگ ما جنگ رسانه‌ای و فضای مجازی است.

جانشین فرماندهی سپاه فجر فارس در عین حال بر ضرورت رعایت آداب و اخلاق در کار رسانه‌ای تأکید کرد و افزود: در کار رسانه باید علم و تقوا را مدنظر قرار دهیم.

وی به برگزاری دومین کنگره شهدای استان فارس اشاره کرد و گفت: امسال در برگزاری کنگره شهدای استان فارس رسانه‌ها با روحیه جهادی وارد میدان شده و سنگ تمام گذاشتند که همین روحیه باید در سایر حوزه‌ها نیز تداوم یابد.

انتهای پیام