صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۱۸۹۲
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۴
حجت‌الاسلام مؤمنی تبیین کرد

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت گفت: امام کاظم(ع) در ارائه راهکار برای عصر غیبت فرمودند که اگر شیعیان مانند قوم بنی‌اسرائیل که از خدا فرج و گشایش خواستند، فرج امام‌ زمان(عج) را درخواست کنند خداوند فرج را برای آن‌ها می‌رساند.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه(س)، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سیدحسین مؤمنی، استاد حوزه علمیه، شامگاه ششم بهمن‌ماه در مراسم معارفی شب شهادت امام کاظم(ع) در حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه هیچ عبادتی بالاتر از دستگیری از نیازمندان نیست، اظهار کرد: کمک به دیگران در جهت برآورده‌شدن حوائج خودمان و رفع مشکلات نیز بسیار مؤثر است.

وی با بیان اینکه بیانات معصومین(ع) محدود به عصر و زمان خاصی نیست، بلکه هم در عصر خودشان و هم در عصرهای بعد راهگشا بوده است، گفت: امام کاظم(ع) با این همه مصیبتی که دیدند و سال‌های زیادی از عمر خود را در زندان به سر بردند؛ ولی در زمینه هدایت مردم کوتاهی نکردند.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با اشاره به روایتی از امام کاظم(ع) در رابطه‌ با امام‌ زمان(عج) بیان کرد: یونس بن عبدالرحمان می‌گوید بر امام وارد شدم و از ایشان پرسیدم آیا شما قائم به حق هستید؟ ایشان فرمودند بله من در زمان خود هستم؛ ولی کسی که به حق قیام می‌کند و زمین را پر از عدل و داد می‌کند پنجمین نسل از فرزندان من است که غیبت طولانی دارد.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه خداوند برای قوم بنی‌اسرائیل ۴۰۰ سال عذاب در نظر گرفته بود؛ ولی پس از گذشت ۲۳۰ سال به‌خاطر این‌که آن‌ها ۴۰ شبانه‌روز به درگاه خدا ضجه زدند و از خدا فرج خواستند خداوند ۱۷۰ سال دیگر را به آن‌ها بخشید، گفت: امام کاظم(ع) فرمودند اگر شیعیان ما در عصر غیبت مانند قوم بنی‌اسرائیل که از خدا فرج و گشایش خواستند فرج امام زمان(عج) را درخواست کنند خداوند فرج ایشان را می‌رساند.

وی با بیان اینکه هرچه در جامعه ما نام امام‌ زمان(عج) بیشتر باشد آن جامعه آرام‌تر است، گفت: امام کاظم(ع) برای عصر غیبت راهکار ارائه کردند و فرمودند خوشا به حال شیعیان ما که در عصر غیبت محبت ما را دارند و در پیروی از ما ثابت‌قدم هستند و از هر چیزی که بوی مخالفت با ما اهل‌ بیت(ع) را می‌دهد اجتناب می‌کنند. این افراد شیعیان ما هستند و ما نیز آن‌ها را به شیعه بودن قبول داریم.

مؤمنی ادامه داد: حضرت در ادامه دو بار فرمودند خوشا به حال شیعیان ما و به خدا قسم این شیعیان در قیامت هم رتبه ما هستند.

وی با بیان اینکه محبت فرع بر معرفت است گفت: اصل و اساس شیعه بودن بر سه چیز استوار است که عبارت از معرفت، محبت و اطاعت است و اگر این سه در فردی وجود داشت او شیعه واقعی است.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت یادآور شد: اهل‌ بیت(ع) اهل دستگیری از شیعیان هستند و فرزندان مادری هستند که در لحظات آخر عمر خود از خدا می‌خواهد که از گناهکاران امت پدرشان بگذرد.

انتهای پیام