صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۲۳۰۸
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۵

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌شمالی از اجرای هشت هزار برنامه در قالب ۱۱۴ عنوان در سطح مدارس استان طی ایام الله دهه فجر انقلاب خبرداد.

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، علی متقیان، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌شمالی امروز هشتم بهمن ماه در نشست خبری اظهار کرد: بیش از هشت هزار برنامه در قالب ۱۱۴ عنوان در سطح مدارس استان با مشارکت و محوریت دانش آموزان در دهه فجر برگزار می‌شود

وی با برپایی ۳۰۰ نمایشگاه مدرسه انقلاب با یک هزارو۵۰۰ غرفه ، افزود: نواختن زنگ انقلاب در مدارس استان و اجتماع ۹ هزار نفری دانش آموزان در این ایام در دستور کار قرار دارد.

متقیان با اشاره به سفر هیات دولت به استان، افزود: دولت در این سفر مصوبه‌ هایی همانند تامین ۱۵۰ میلیارد ریال برای تجهیز هنرستان‌ها، ساخت ۳۰ باب زمین چمن مصنوعی با ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار، تجهیز درمانگاه فرهنگیان با ۱۵ میلیارد ریال اعتبار و تجهیز پژوهش‌ سراهای دانش‌آموزی با ۱۰ میلیارد ریال اعتبار در استان داشت.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خراسان‌شمالی در ادامه به آسیب های اجتماعی در حوزه دانش آموزی نیز اشاره کرد و گفت: افسردگی و اضطراب یکی از مهمترین دغدغههای دانش آموزان این استان در این حوزه است.

به گفته وی، در آیین اعتکاف امسال ۷۰۵۸ دانش آموزان در این مراسم شرکت کرده‌اند.

انتهای پیام