صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۳۰۸۱
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۷
شنبه‌ها با شهدا/ 76

در وصیت‌نامه شهید «جلال سنایی» آمده است: شهادت نقطه اوج تکامل انسان‌های خداپرست و مؤمن است؛ خط خونین شهادت در اسلام را شهدا تداوم بخشیدند. آنان با خون گرم خویش نهال نوپای نهضت آزادی‌بخش امت اسلام را آبیاری کردند و فریاد رعدآسای سالار شهیدان حسین ‌بن علی(ع) را مشتاقانه لبیک گفتند.

به گزارش ایکنا از همدان، به نقل از نوید شاهد، جلال سنایی هفتم آبان‌ماه سال 1340، در شهرستان همدان و در خانواده‌ای مذهبی چشم به جهان گشود. پدرش محمد نام داشت. سال 1347 وارد دبستان شد و تحصیلات خود را آغاز کرد، اما به‌دلیل مشکلات موجود موفق به ادامه تحصیل نشد و تنها تا پایان دوره راهنمایی درس خواند.

مشغول کار شد و شغل قنادی را برای خود برگزید. در سال‌های انقلاب با جدیت تمام در راهپیمایی‌ها و مبارزات انقلابی شرکت کرد و همراه با دیگر جوانان و نوجوانان انقلابی در راه پیروزی قیام بزرگ ملت ایران گام برداشت و در این راه از هیچ کمک و اقدامی فروگذار نبود. بارها تحت تعقیب نیروهای امنیتی ساواک قرار گرفت، اما هیچ‌گاه دست از مبارزه با رژیم طاغوت برنداشت تا اینکه سرانجام در 22 آبان‌ماه سال 1357 و پس از قیام خونین مردم همدان در 30 مهر همان سال که منجر به شهادت جمعی از مردم مبارز همدان شد، هنگام درگیری با نیروهای ژاندارمری مورد اصابت گلوله مستقیم قرار گرفت و به کاروان عظیم شهدای اسلام و انقلاب پیوست. مزار او در گلزار شهدای باغ بهشت همدان واقع است.

در وصیت‌نامه شهید جلال سنایی آمده است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

ولاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ أَمْوَاتاً بَلْ أَحْيَاء عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ؛ آنان که در راه خدا شهید می‌شوند مرده مپندارید بلکه آن‌ها زنده‌اند و در نزد خدایشان روزی می‌خوردند.

شهادت نقطه اوج تکامل انسان‌های خداپرست و مؤمن است. خط خونین شهادت در اسلام را شهدا تداوم بخشیدند. آنان با خون گرم خویش نهال نوپای نهضت آزادی‌بخش امت اسلام را آبیاری کردند و فریاد رعدآسای سالار شهیدان حسین ‌بن علی(ع) را که هل من ناصر ینصرنی و... را مشتاقانه لبیک گفتند و آیین پاک اسلام را که از هر سو در معرض تهاجم امپریالیسم غرب و شرق و تجاوز غارتگران بین‌المللی و کارتل‌ها و سرمایه‌داران جهانخوار و دولت مزدور بود نجات بخشیدند.

تبلور شهادت و دریافت عمق فداکاری و ایثار این به خون خفتگان شهید در شرایط حاکم بر انقلاب ایران جاذبه و مفهوم به خصوصی داشت و همه انتظار شهادت را داشتیم بر حقیقتی که حسین بن علی(ع) سیدالشهدا برایمان بیان فرمود. آن زمانی که حق در نظام حاکم بر امت جایی ندارد و باطل در بنیادهای فکری جامعه رخنه کرده است، اما مؤمنان راستین شیفته دیدار خدا، روانه دیار شهادت شدند و با خون خویش یکسره توانستند دشمن را نابود گردانند.»

انتهای پیام