صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۳۴۸۱
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۴

مرحله دوم طرح «دختران ماه» با مشارکت آستان قدس رضوی و کمیته امداد امام خمینی(ره) در خراسان‌شمالی برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی کمیته امداد خراسان‌شمالی، مجید الهی راد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان‌شمالی امروز، 14 بهمن‌ماه در نشست هم‌اندیشی با محمد اکبرزاده، مسئول دفتر آستان قدس رضوی در استان با بیان اینکه اجرای طرح «دختران ماه» و حضور خادمیاران در منازل افراد تأثیر بسیاری در ترویج فرهنگ رضوی دارد، گفت: امروز مهم‌تر از فقر اقتصادی فقر فکری و فرهنگی است.

وی بر لزوم ارتباط مستمر خادمیاران با این دختران در راستای تقویت زمینه ارتقای فکری و معنوی دختران طرح ماه تأکید کرد و گفت: تشکیل کمیته قرآنی و تشویق دختران این طرح به شرکت در جشنواره قرآنی باران وحی می‌تواند تأثیر بسیاری در تقویت فکری و فرهنگی آنها داشته باشد.

محمد اکبرزاده، مسئول دفتر آستان قدس رضوی در خراسان‌شمالی نیز با تأکید بر لزوم تقویت تعاملات خادمیاران با دختران طرح ماه بر ترویج فرهنگ قرآنی و بنیه دینی و اعتقادی دختران با برنامه‌های فرهنگی، افزود: اجرای این طرح با همکاری کمیته امداد و حضور افتخاری خادمیاران می‌تواند زمینه‌ساز ارتقای فکری و معنوی افراد و خانواده‌های آنان باشد.

وی یادآورشد: در مرحله اول اجرای این طرح به بیش از 320 دختر در آستانه ورود به سن تکلیف بسته‌های فرهنگی جشن تکلیف شامل کیف، چادر، مهر، سجاده و هدیه متبرک آستان قدس رضوی اهدا شد. 

اکبرزاده اظهار کرد: طرح ملی «ختران ماه با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) و آستان قدس رضوی اجرا می‌شود و فرصتی است تا با برپایی جشن‌های تکلیف برای دختران مکلف ۹ ساله در استان، زمینه ارتقای فکری و معنوی آنها در آستانه ورود به سن تکلیف فراهم شود.

انتهای پیام