صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۳۶۸۳
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۱
حجت‌الاسلام میرهاشم حسینی مطرح کرد؛

سخنران حرم بانوی کرامت با بیان اینکه حضرت عباس(ع) با تمام وجود خیرخواه مردم بودند و این یک الگو برای مسئولان است که در خدمات خود خیرخواه باشند، گفت: حضرت عباس(ع) وجود خود را برای مکتب اهل‌بیت (ع) وقف نمودند تا این مکتب زنده بماند و هر کس چنین باشد ماندگار خواهد شد.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید میرهاشم حسینی شب گذشته ۱۴ بهمن‌ماه در محفل جشن شب میلاد حضرت عباس(ع) در حرم مطهر بانوی کرامت، اظهار کرد: حضرت عباس(ع) دارای مقام عالیه‌ای است که درک این مقام مشروط به شناخت درست از این شخصیت عظیم است.

وی گفت: حضرت عباس(ع) به‌عنوان علمدار سیدالشهدا(ع) تا لحظه آخر ایستادگی کردند و وفاداری خود را به همگان ثابت نمودند.

حسینی افزود: طبق روایت حضرت عباس(ع) در بهشت به مقامی خواهد رسید که شهدا به این مقام غبطه خواهند خورد که نشان‌دهنده عظمت والای این بزرگوار است.

سخنران حرم بانوی کرامت ابراز کرد: اینکه چگونه حضرت به این مقام می‌رسند که هم علمدار و هم دارای درجات عالیه می‌شوند را باید در رفتار آن حضرت جستجو کرد.

وی تصریح کرد: حضرت عباس(ع) به معنای واقعی کلمه ایثار، فداکاری و از خودگذشتگی را از خود نشان دادند و با تمام وجود تسلیم سیدالشهدا(ع) بودند.

کارشناس مذهبی حرم مطهر یادآور شد: حضرت عباس(ع) با تمام وجود خیرخواه مردم بودند که این یک الگویی برای مسئولین است که در خدمات خود خیرخواه باشند.

وی افزود: حضرت عباس(ع) وجود خود را برای مکتب اهل‌بیت(ع) وقف نمودند تا این مکتب زنده بماند و هر کس چنین باشد ماندگار خواهد شد.

میرهاشم حسینی ابراز کرد: شهدا، خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران هم همین مسیر را طی کرده‌اند و این امنیت امروزی را مدیون همین عزیزان هستیم.

وی یادآور شد: حضرت عباس(ع) به معنای واقعی کلمه عبد صالح خدا بودند که در مسیر بندگی توانستند به مقامات عالیه برسند.

انتهای پیام