صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۳۷۶۵
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۱

دو مستند «یک ملت» و «سر به هوا» که از شبکه قرآن سیما پخش می‌شود به ترتیب به زندگی شهید آیت‌الله بهشتی و خلبان شهید عباس اکبری خواهند پرداخت.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شبکه قرآن و معارف سیما، همزمان با ایام دهه مبارک فجر شبکه قرآن و معارف سیما با پخش مستند «یک ملت» روایتی از فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی شهید دکتر سیدمحمد بهشتی را به تصویر می‌کشد.
 
مستند یک ملت سه‌شنبه 16 بهمن و پنجشنبه 18 بهمن ساعت 11 صبح و جمعه 19 بهمن ساعت 2 بامداد بر روی آنتن این شبکه می‌رود.
 
شهید آیت‌الله سیدمحمد حسینی بهشتی، رئیس دیوان عالی کشور، دبیرکل حزب جمهوری اسلامی و نایب رئیس مجلس خبرگان قانون اساسی بود که نقش بسیار مهمی در به ثمر رسیدن و اعتلای انقلاب اسلامی ایران داشت و سرانجام 7 تیر سال 60 در انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی ایران به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
 
خبر دیگر از شبکه قرآن اینکه، 19 بهمن و همزمان با روز نیروی هوایی، شبکه قرآن و معارف سیما با پخش مستند «سر به هوا» روایتی از رشادت‌های شهید خلبان عباس اکبری در جریان سال‌های دفاع مقدس خواهد داشت.
 
این مستند را که سیدمسعود امامی تهیه و کارگردانی کرده است، پنجشنبه 18 بهمن ساعت 16:40 و تکرار آن جمعه 19 بهمن ساعت 11 از شبکه قرآن و معارف سیما پخش می‌شود.
 
شهید خلبان عباس اکبری، اول مهر سال 1332 در روستای ابرجس قم به دنیا آمد؛ تحصیلات خود را تا اخذ مدرک دیپلم در زادگاهش گذراند و در سال 1351 به استخدام نیروی هوایی در آمد. وی به‌خاطر لیاقت و استعداد فراوانش، برای یادگیری دوره‌های عالی خلبانی به کشور آمریکا اعزام شد و بعد به انگلستان رفت و در طول هشت سال دفاع مقدس حدود دو هزار و ۵۰۰ ساعت پروازهای مؤثر داشت.
 
هواپیمای شهید اکبری در 28 تیر ۱۳۶۷، پیش از عملیات «مرصاد»، هنگام بازگشت از مأموریت بمباران بخشی از تأسیسات کرکوک، مورد اصابت گلوله‌های پدافند هوایی عراق قرار گرفت و وی به شهادت رسید.
 
پیکر مطهر او بعد از ۱۳ سال در مرداد سال ۱۳۸۱ به میهن بازگشت و در گلزار شهدای علی بن جعفر(ع) قم به خاک سپرده شد.
 
انتهای پیام