صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۴۴۵۹
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۲

اعضای کمیته شهدای قرآنی سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ با مادر شهید مهدی رجب بیگی از دانشجویان پیروی خط امام(ره) دیدار کردند.

به گزارش ایکنا، بیست و هشتمین دیدار جامعه قرآنی با خانواده شهدای قرآنی که به همت کمیته شهدای قرآنی سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ برگزار می‌شود، روز گذشته چهارشنبه 17 بهمن، اختصاص به دیدار با خانواده شهیدمهدی رجب‌بیگی داشت.

اعضای کمیته شهدای قرآنی سازمان قران و عترت بسیج تهران بزرگ در این دیدار با مادر این شهید انقلاب اسلامی ملاقات کردند.

شهید مهدی رجب‌بیگی متولد سال 1336 در دامغان بود. او به همراه خانواده به تهران کوچ کرد. سال 54 و زمانی که هجده ساله بود در رشته راه و ساختمان موفق به راهیابی به دانشکده فنی دانشگاه تهران شد. او در بدو ورود به دانشگاه از سوی دانشجویان مسئول شورای دانشجویی دانشکده شد.

کارهای فرهنگی و فعالیت‌های قرآنی زیادی را در این مدت که در بحبوحه مبارزات مردم انقلابی علیه رژیم شاهنشاهی بود به انجام رساند. وی علاقه زیادی به مطالعه کتب سیاسی- اجتماعی و دینی داشت و یکی از مسئولان کتابخانه اسلامی دانشجویان فنی بود.

چنین درک و بینش دینی و سیاسی بود که موجب شد او 13 آبان سال 58 و در صف دانشجویان پیرو خط امام(ره) در قالب یک حرکت خودجوش دانشجویی به تسخیر لانه جاسوسی آمریکا مبادرت ورزد و اتفاقاً در جریان این اقام مهم انقلابی از جمله نیروهای اصلی این اقدام بود.

سرانجام نیز در پنجم مهر سال 60 و در شرایطی که منافقان با اسلحه در تهران به مردم و پاسداران مردمی انقلاب اسلامی به کشتار آنان دست می‌زدند، او در درگیری مسلحانه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

بخشی از دست نوشته شهیدمهدی رجب‌بیگی

اگر بزرگترین دستاورد انقلاب را ایجاد تحول درونی در جهت هدایت جامعه به سمت ارزش‌های انسانی می‌دانیم بایستی بزرگترین خطر را نیز از دست رفتن همیشه ارزش‌ها بدانیم.

شعری سروده‌ از شهيد رجب بيگی

خون شدم دلم خدايا، رحمی نما به حالم، از دوری رفيقان آشفته شد خيالم

تا قله هدايت، ياران من برفتند، گم گشته ام خدايا در كوچه ظلالم

همچون پرنده عاشق، من عاشق پريدن، اندر غم شهيدان بشكسته هر دو بالم

انتهای پیام