صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۴۷۷۲
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۸

دومین مرحله از مسابقات قرآنی «عید تا عید» دهه مبارک فجر با حضور حافظان قرآنی مؤسسه میراث ماندگار کرمانشاه روز گذشته، ۱۹ بهمن‌ماه در دانشکده علوم قرآنی برگزار شد.

حسن موحد، مدیر مؤسسه قرآنی میراث ماندگار کرمانشاه در گفت‌و‌گو با ایکنا از کرمانشاه از برگزاری دومین مرحله از مسابقات قرآنی «عید تا عید» به مناسب اعیاد شعبانیه و دهه مبارک فجر در کرمانشاه خبر داد و اظهار کرد: دومین مرحله از مسابقات قرآنی «عید تا عید» مؤسسه میراث ماندگار کرمانشاه در ایام دهه مبارک فجر روز گذشته ۱۹ بهمن‌ماه در دانشکده علوم قرآنی برگزار شد.

وی افزود: این مسابقات ویژه قرآن‌آموزان مؤسسه میراث ماندگار در رشته حفظ با حضور فراگیر و متنوع حفاظ برگزار شد.

موحد گفت: حضور فراگیر و متنوع در کنار توجه به نقش‌آفرینی گروهی در یک رقابت با تمرکز بر موضوعات خاص قرآنی از جمله اهداف برگزاری این مسابقات است.

مدیر مؤسسه قرآنی میراث ماندگار کرمانشاه در پایان تصریح کرد: جشنواره مسابقات قرآنی مؤسسه میراث ماندگار از طرح‌های قرآنی نوآورانه در زمینه حفظ است که ویژه فعالان حوزه حفظ، برگزار می‌شود.

انتهای پیام