صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۵۵۹۸
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۳

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران اعلام کرد: به دلیل برودت و سرمای هوا و آلودگی هوا، فردا چهارشنبه همه ادارات، مدارس و دانشگاه‌های استان تهران تعطیل است.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری تهران، سیدکمال‌الدین میرجعفریان، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران گفت: به دلیل آلودگی هوا و برودت هوا که ماندگاری هوای سرد را براساس اعلام سازمان هواشناسی به دنبال دارد، همه ادارات، مدارس، مؤسسات دولتی و غیردولتی، مراکز آموزش عالی و شهرداری‌ها به غیر از دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان تعطیل است.

سازمان هواشناسی استان تهران در چند روز گذشته هشدارهایی درباره میزان برودت و سرمای هوا در همه مناطق تهران را اعلام کرده بود. شنبه هفته جاری نیز مردم همه مناطق تهران به دلیل بارش برف سرمای شدید دمای هوا را احساس کردند.

انتهای پیام