صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۵۹۴۰
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲
آیت‌الله محسن اراکی:

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: لباس روحانیت، لباسی است که از سنت رسول اکرم (ص) الهام گرفته شده و نماد هویت اسلامی و تبعیت از سیره پیامبر (ص) است.

به گزارش خبرنگار ایکنا، آیت‌الله محسن اراکی، عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه شامگاه چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه در جشن میلاد حضرت بقیه‌الله (عج) و مراسم عمامه گذاری جمعی از طلاب مدارس علمیه استان قم همراه با خانواده ایشان در سالن همایش‌های مدرسه عالی دارالشفا، با بیان اینکه سربازی امام زمان (عج) دو رکن اصلی دارد، اظهار کرد: سربازی امام زمان(عج) به معنای خدمت در دو عرصه علم و عدل است. در روایات ما تأکید شده که امامت دو چیز را به ارث می‌برد: علم و سلاح. علم، سنت‌ها و قوانین الهی است و سلاح، قوه اجرایی که در اختیار امام قرار می‌گیرد. این دو عنصر، پایه‌های اصلی تشکیل جامعه اسلامی هستند.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری افزود: امام زمان (عج) با علم و عدل، جهان را پر از عدالت خواهند کرد و جامعه‌ای که بر پایه این دو اصل بنا شود، جامعه‌ای است که ظلم در آن جایی ندارد. این جامعه تا آخرین لحظه تاریخ ادامه خواهد داشت و ابزار اصلی آن، علم و عدل است.

آیت‌الله اراکی با اشاره به نقش ولایت فقیه در عصر غیبت، بیان کرد: در زمان غیبت، فقها وارثان علم امام زمان(عج) هستند و قوه اجرایی نیز تحت نظر آنان قرار دارد، بنابراین، سربازی امام زمان (عج) در این عصر به معنای خدمت در دو عرصه علم و اجراست. سربازان حضرت کسانی هستند که در این دو عرصه تلاش می‌کنند تا جامعه را به سمت عدالت و علم الهی هدایت کنند.

وی تأکید کرد: قوه اجرایی باید تابع قوه علم باشد و این ساختار در نظام اسلامی به وضوح دیده می‌شود. علم و عدل دو بالی هستند که جامعه اسلامی را به پیش می‌برند و سربازان امام زمان باید در این دو عرصه فعال باشند.

آیت‌الله اراکی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت لباس روحانیت اشاره کرد و گفت: لباس روحانیت، لباسی است که از سنت رسول اکرم (ص) الهام گرفته شده است. این لباس، نماد هویت اسلامی و تبعیت از سیره پیامبر (ص) است. در گذشته، این لباس تنها مختص علما نبود، بلکه همه مردم از این سیره تبعیت می‌کردند و همین لباس را می‌پوشیدند.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه افزود: در دوران رضاخان، تلاش شد تا این لباس تغییر کند و حتی پوشیدن عمامه ممنوع شد، اما روحانیون و مردم مسلمان در برابر این تغییرات مقاومت کردند و سنت رسول اکرم (ص) را حفظ کردند. امروز نیز این لباس، نماد هویت اسلامی و مقاومت در برابر تحریف‌هاست.

 

انتهای پیام