صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۶۰۶۴
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۲
استاندار خراسان رضوی بیان کرد:

استاندار خراسان رضوی گفت: مشهد ظرفیت بالایی در حوزه هیئت‌های مذهبی و مداحان و پیرغلامان دارد که ضروری است از ظرفیت این تشکل‌های مردمی استفاده شود.

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی، در نشست با ستاد برگزاری اجلاس پیرغلامان اباعبدالله(ع)، ضمن تبریک میلاد منجی بشریت، اظهار کرد: برگزاری این اجلاس فرصت مناسبی است که در اختیار مشهد قرار گرفته است.
 
مظفری با اشاره به ویژگی‌های شهر مشهد در میزبانی سالانه از هیئت‌های مذهبی بیان کرد: باید این اجلاس بین‌المللی به روشی کاملاً بدیع و اثرگذار برگزار شود و  از ظرفیت مردمی در این اجلاس بهره برد.
 
استاندار خراسان رضوی با اشاره به فعالیت ۳۵۰۰ هیئت مذهبی و ۴۰۰۰ مداح در مشهد، اظهار کرد: ضرورت دارد که دبیرخانه این اجلاس  و کمیته‌های آن فعالیت خود را به گونه‌ای برگزار کنند که ۳۵۰۰ هیئت‌ مذهبی مشهد در برگزاری این اجلاس دخیل باشند.
 
وی هیئت‌های مذهبی را تشکیلات مردمی دانست و تصریح کرد: دولت در حوزه تشکل‌ها باید پشتیبان باشد و شرایط و فضا را برای حضور تشکل‌های مردمی فراهم کند و درصورتی که برگزاری این اجلاس اثری بر جوانان و جامعه نداشته باشد، ماندگار نخواهد بود و باید از ظرفیت پیرغلامان و هیئت‌ها استفاده شود.
 
گفتنی است بیست و دومین اجلاس پیرغلامان اباعبدالله(ع) به صورت بین‌المللی و با حضور مداحان سراسر جهان یک هفته پیش از آغاز ماه محرم در مشهد برگزار می‌شود.
انتهای پیام