صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۶۲۶۴
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶

600 شخصیت برجسته پرتغالی با امضای طوماری ضمن اعلام مخالفت با طرح ترامپ برای کوچاندن اجباری فلسطینیان، حمایت خود را از ملت فلسطین اعلام کردند.

به گزارش ایکنا به نقل از عربی 21، شخصیت‌های پرتغالی در این طومار که خطاب به دولت پرتغال و سازمان ملل متحد امضا شده است، نسل‌کشی رژیم اشغالگر صهیونیستی در نوار غزه را محکوم و مخالفت خود را با پیشنهاد آمریکا برای کوچاندن ساکنان غزه اعلام کردند.
امضاکنندگان این طومار که از فعالان سیاسی، دانشگاهی، نظامی و روزنامه‌نگاران بودند، بر ضرورت اتخاذ موضعی واضح در برابر مسئله فلسطین از سوی دولت پرتغال و اتحادیه اروپا تأکید و با اشاره به حق ملت فلسطین در تعیین سرنوشت خود، هر طرحی برای کوچاندن اجباری فلسطینیان از غزه را رد کردند.

شخصیت‌های پرتغالی همچنین با تأکید بر اهمیت مقابله با فشارهای آمریکا در راستای حمایت از طرح‌های‌ کوچاندن اجباری فلسطینیان، این طرح‌ها را بیانگر نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حقوق اساسی فلسطینیان برشمردند.

امضاکنندگان این طومار ضمن محکومیت پیشنهاد ترامپ مبنی بر تسلط واشنگتن بر نوار غزه و کوچاندن فلسطینیان و تبدیل غزه به منطقه گردشگری، اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا را بیانگر تلاش برای محو موجودیت فلسطینیان در نوار غزه دانستند و بر ضرورت اتخاذ موضع بین‌المللی قاطعی برای جلوگیری از اجرای چنین سیاست‌هایی و حمایت از فلسطین تأکید کردند.

در همین راستا، روان سلیمان، سفیر فلسطین در پرتغال ضمن قدردانی از شخصیت‌های پرتغالی حامی فلسطین، مخالفت آنان با نسل‌کشی فلسطینیان، طرح‌های کوچاندن اجباری و گسترش شهرک‌سازی‌ها را ستود.

وی امضای این طومار را بیانگر پایبندی واقعی به قوانین بین‌المللی و عدالت دانست و از دولت پرتغال خواست دولت فلسطین را به رسمیت بشناسد و تأکید کرد به رسمیت‌شناختن فلسطین گامی ضروری به سوی صلح عادلانه و پایدار در منطقه است.

انتهای پیام